Lady Accessories~

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Lady Accessories~

Post  mike on Fri Mar 25, 2011 2:37 pm

cun ooo berik itu.. Cool

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  mie1012 on Fri Mar 25, 2011 7:50 pm

ehemm bro arepp berminat nmpk.. Very Happy utk sapa tu

mie1012
Specialist
Specialist

Posts : 159
Join date : 17/03/2011
Location : subang to kl

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  ~»areff peace~» on Sat Mar 26, 2011 3:05 pm

mie1012 wrote:ehemm bro arepp berminat nmpk.. Very Happy utk sapa tu

Ada je ko ek kat mane2..
spy aku ker..
haha.. nak jadik inspektor gejet lak ek
hihi..


_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  johari83 on Wed Apr 06, 2011 1:01 pm

3 minggu lepas aku baru jer shoping kat eidaman, tu pun ats cdgan member2 PB. wife aku dpat la beli jacket brand RSTX RM220, Helmet SOL saiz L tuk lady RM230.00, glove xada stock, so boleh tahan la acc kat eidaman nie, ngam2 ngan body wife aku.. hrga pun ok. TQ for Mie ats pandgan u bro...

johari83
Private
Private

Posts : 20
Join date : 05/04/2011
Age : 33
Location : Melaka~JB~KL

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  milipalooza on Tue Apr 12, 2011 12:56 pm

jom kita pi singapore cri... nanti kalu aku pg aku try recce brg2 ladies...hee..(hatta) guna mili punya kejap..aku punya x boleh login..huhu

milipalooza
Private First Class
Private First Class

Posts : 58
Join date : 01/04/2011
Location : Klang laju ke Pj..GothicBikeVrooommm..

http://mililooza@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  ~»areff peace~» on Tue Apr 12, 2011 4:17 pm

milipalooza wrote:jom kita pi singapore cri... nanti kalu aku pg aku try recce brg2 ladies...hee..(hatta) guna mili punya kejap..aku punya x boleh login..huhu

Jom... singapore kite...
kena bugil ramai2..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  hatta on Tue Apr 12, 2011 4:41 pm

~»areff peace~» wrote:
acoustic_energy wrote:yng niy cun tak untuk lady peilang..



Kant kedai mana ko shoot niy akustik..
nak serbey lah..

mcm kt singapore je kdai berik tu..kt singapore kt jalan besar berhadapan czip lee tu kedai tepi tu kan ada kedai berikk tu bro areff.. x pe minggu depan kita pgi kita tgk kedai tu skali k [pas tu bru amek helmet hjc tu...heee

hatta
Private
Private

Posts : 39
Join date : 29/03/2011
Age : 38
Location : N9

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  ~»areff peace~» on Tue Apr 12, 2011 4:55 pm

Hehe...
i poloo...



_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  tungauhikmat on Thu Apr 14, 2011 6:51 pm

oiiiitt aoiiiitt ak nk ikutttttssss hohohhhohohohoho

tungauhikmat
Private
Private

Posts : 19
Join date : 22/03/2011

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  hatta on Fri Apr 15, 2011 5:18 pm

tungauhikmat wrote:oiiiitt aoiiiitt ak nk ikutttttssss hohohhhohohohoho

jom la..minggu depan je.. itu hari aku ckp kt bro areff ari selasa atau rabu..so dia kata selasa la.. abg din mungkin akan pegi.. bnayak benda nk server ni.. untuk kwn2 juga..heheeee

hatta
Private
Private

Posts : 39
Join date : 29/03/2011
Age : 38
Location : N9

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  mike on Sun Apr 17, 2011 10:19 pm

Check dz out yawwwww (sle click)


Cool Cool Cool Cool Cool

sayangnya gua xde bini Crying or Very sad

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  flamiyoes on Mon Apr 18, 2011 8:10 pm

mike. cunnye.. bleh beli ni... hehehe

mental note
1. full racing suit
2. KOMINE Gela Ladies Airstream Mesh Jacket


flamiyoes
Private First Class
Private First Class

Posts : 83
Join date : 22/03/2011

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  Sponsored content Today at 4:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum