Lady Accessories~

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Lady Accessories~

Post  Bunge on Wed Mar 16, 2011 10:25 am

Cool Cool

_________________

@@@~Ladies UniTe.. paSsiOn tO riDe~@@@

Bunge
GI Jane
GI Jane

Posts : 42
Join date : 15/03/2011
Location : senTul - aMpang

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  abeyganahsokmo on Wed Mar 16, 2011 10:44 am

tahniah bunge sudi berkongsi idea dan pengetahuan disini..

mungkin bole share info tentang aksesori ladybikers yang sampai skrg masih menjadi pertanyaan saya...iaitu berkenaan utk mendapatkannya dipasaran.maklumla rata2 saiz ladybikers pastinya lebih kecik berbanding lelaki.

cheers

_________________
http://farm6.static.flickr.com/5190/5633943726_e01232d7de_z.jpg

abeyganahsokmo
Sniper
Sniper

Posts : 313
Join date : 11/03/2011
Age : 40
Location : Sentul-Melaka-K.Bharu 013-2815240

http://facebook . com/ abeycuak . zoul

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  Bunge on Wed Mar 16, 2011 3:31 pm

riding gear 4 lady byk kat Singapore~ kat sini pn ada~ tp kena order dulu la~

kalau glove n jaket tu bleh carik kat Kedai Iedaman Kelana Jaya~ byk size S kat situ~

_________________

@@@~Ladies UniTe.. paSsiOn tO riDe~@@@

Bunge
GI Jane
GI Jane

Posts : 42
Join date : 15/03/2011
Location : senTul - aMpang

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  adly80 on Wed Mar 16, 2011 3:46 pm

Bunge wrote:riding gear 4 lady byk kat Singapore~ kat sini pn ada~ tp kena order dulu la~

kalau glove n jaket tu bleh carik kat Kedai Iedaman Kelana Jaya~ byk size S kat situ~

Tp mcm Boot payah kan nak carik kat sini..?? Rolling Eyes Rolling Eyes

_________________
I hate chicken strips.. No No

H/P: 0192020907
BBPIN: 22E98216

adly80
Sergeant
Sergeant

Posts : 315
Join date : 10/03/2011
Age : 36
Location : Gombak

http://pielangbikers.forumms.net

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  Bunge on Wed Mar 16, 2011 3:49 pm

boot agak payah la~ sy kebetulan p kdai Iedaman ada~

kena order dulu~ better p sdiri sgpore~

tp kena order thru phone dulu gak b4 p~ certain thing la~ cam glove pink~ kena order dulu la~ Laughing

_________________

@@@~Ladies UniTe.. paSsiOn tO riDe~@@@

Bunge
GI Jane
GI Jane

Posts : 42
Join date : 15/03/2011
Location : senTul - aMpang

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  karakking on Wed Mar 16, 2011 5:58 pm

anak aku --> buat je kat Setapak tu Lea Craft.
Booth, cari kat pertama, short cutting.

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  mie1012 on Thu Mar 17, 2011 11:15 am

ni bini aku tau dia pun mst nak tambah aksesori lg ni..lain dah jumpa dah tggl boot je xjumpa lg ni..dia pun nak kulit gak tu tp saiz 5 ada ke klw ada kat mana bleh le sapa2 tulun k..

akku try survey kat PC or Campbell nnti..telepas pandang kdai2 area situ byk gak kdai kasut kulit..mana tau ada saiz pompuan kan

mie1012
Specialist
Specialist

Posts : 159
Join date : 17/03/2011
Location : subang to kl

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  nizam_upm on Thu Mar 17, 2011 1:43 pm

Nak tanya ler untuk full riding gear berapa budget nak standby.. Akuh nak bel;i utk bakal isteri akuh~!!!! Wink Wink Wink

Helmet akuh ada tanya kat member Bangi, diorang suggest beli SOL youth punyer..
Jaket n Boot.. Ader tak size nyer... Coz dier adalah dalam jenis yg comel sgt.. huhuuhh~!!!

_________________
Four wheels move the body.. Two wheels move the soul..
Four wheels is transportation.. Two wheels is an attitude..
FACEBOOK - Nizam Baharom
BB Pin - 236310A1

nizam_upm
Sniper
Sniper

Posts : 250
Join date : 11/03/2011
Age : 33
Location : Kajang, Selangor

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  mie1012 on Thu Mar 17, 2011 2:37 pm

nizam_upm wrote:Nak tanya ler untuk full riding gear berapa budget nak standby.. Akuh nak bel;i utk bakal isteri akuh~!!!! Wink Wink Wink

Helmet akuh ada tanya kat member Bangi, diorang suggest beli SOL youth punyer..
Jaket n Boot.. Ader tak size nyer... Coz dier adalah dalam jenis yg comel sgt.. huhuuhh~!!!

zam aku suggest kat eidaman kelana jaya..aku belikan utk org umah kat sana..mmg ada utk saiz pompuan..jaket, glove n helmet tp boot aku xtau ada or x..helmet klw sol dlm300, jaket 250 n glove mcm2 harga ada..puluh ada ratus pun ada tepuk dada raba poket hehehe

mie1012
Specialist
Specialist

Posts : 159
Join date : 17/03/2011
Location : subang to kl

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  mie1012 on Thu Mar 17, 2011 2:39 pm

pd cik bunge aka lady pailang..nape la gamba siggy tu ada tong sampah kat belakang hehehe

mie1012
Specialist
Specialist

Posts : 159
Join date : 17/03/2011
Location : subang to kl

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  tommy on Thu Mar 17, 2011 6:41 pm

Sedang mencari riding boot, jacket, glove untuk Jerry, any idea?

_________________

tommy
Sniper
Sniper

Posts : 211
Join date : 11/03/2011
Location : Keramat

http://www.funker.fm

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  Bunge on Fri Mar 18, 2011 8:27 am

like mie post~ pergi la ke kedai Iedaman at Kelana Jaya~ tepuk dada tanya selera~ bleh ikut budget

sal dah terposing kat situ~ Cool Cool Cool

_________________

@@@~Ladies UniTe.. paSsiOn tO riDe~@@@

Bunge
GI Jane
GI Jane

Posts : 42
Join date : 15/03/2011
Location : senTul - aMpang

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  mike on Fri Mar 18, 2011 2:44 pm

tommy wrote:Sedang mencari riding boot, jacket, glove untuk Jerry, any idea?

Ni tengok kat FB Pajil@Tungau Hikmat



Cool Very Happy Wink

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  edd on Fri Mar 18, 2011 11:12 pm

mie1012 wrote:ni bini aku tau dia pun mst nak tambah aksesori lg ni..lain dah jumpa dah tggl boot je xjumpa lg ni..dia pun nak kulit gak tu tp saiz 5 ada ke klw ada kat mana bleh le sapa2 tulun k..


Ok laa gak, wife aku boot saiz 3 1/2....

edd
Private First Class
Private First Class

Posts : 97
Join date : 16/03/2011
Age : 42
Location : RAWang

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  mike on Sat Mar 19, 2011 5:13 pm

edd wrote:
mie1012 wrote:ni bini aku tau dia pun mst nak tambah aksesori lg ni..lain dah jumpa dah tggl boot je xjumpa lg ni..dia pun nak kulit gak tu tp saiz 5 ada ke klw ada kat mana bleh le sapa2 tulun k..


Ok laa gak, wife aku boot saiz 3 1/2....

mike lak tak jumpe lagi calon bini apetah lagi boot untuk bini I love you tongue Embarassed

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  tommy on Sun Mar 20, 2011 1:17 am

Boot untuk Jerry dah dpt, kat mecinda saiz 38 Cool

_________________

tommy
Sniper
Sniper

Posts : 211
Join date : 11/03/2011
Location : Keramat

http://www.funker.fm

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  ~»areff peace~» on Sun Mar 20, 2011 6:12 am

mike wrote:
tommy wrote:Sedang mencari riding boot, jacket, glove untuk Jerry, any idea?

Ni tengok kat FB Pajil@Tungau Hikmat



Cool Very Happy Wink

Kat mane nak beli niy.. Ganaz ju , minat aku dgn kaler merah2 niy..
Hihi

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  tommy on Mon Mar 21, 2011 9:18 am

kat kotak merah tepi tu ada alamat kedai tu...kat ss15 subang...

mcm ni usya2 kat sana plak....jom

_________________

tommy
Sniper
Sniper

Posts : 211
Join date : 11/03/2011
Location : Keramat

http://www.funker.fm

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  Bunge on Mon Mar 21, 2011 1:01 pm

bro edd : size 5 mostly kena order dulu~ nak cepat masuk Sgpore la~

_________________

@@@~Ladies UniTe.. paSsiOn tO riDe~@@@

Bunge
GI Jane
GI Jane

Posts : 42
Join date : 15/03/2011
Location : senTul - aMpang

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  acoustic_energy on Mon Mar 21, 2011 2:01 pm

yng niy cun tak untuk lady peilang..



_________________
www.wellnessshops.net

acoustic_energy
Sniper
Sniper

Posts : 145
Join date : 11/03/2011
Age : 47
Location : PJ>KL>PJ

http://www.wellnessshops.net

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  Bunge on Mon Mar 21, 2011 2:43 pm

terbaekkkk~~

_________________

@@@~Ladies UniTe.. paSsiOn tO riDe~@@@

Bunge
GI Jane
GI Jane

Posts : 42
Join date : 15/03/2011
Location : senTul - aMpang

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  mie1012 on Mon Mar 21, 2011 3:39 pm

mike wrote:
edd wrote:
mie1012 wrote:ni bini aku tau dia pun mst nak tambah aksesori lg ni..lain dah jumpa dah tggl boot je xjumpa lg ni..dia pun nak kulit gak tu tp saiz 5 ada ke klw ada kat mana bleh le sapa2 tulun k..


Ok laa gak, wife aku boot saiz 3 1/2....

mike lak tak jumpe lagi calon bini apetah lagi boot untuk bini I love you tongue Embarassed

adei 3 1/2 lg la kecik boot jumpa kat kdai mana tu..

mike ko jgn memilih sgt..cer cite cer cite ko nak yg mcmana hahaha

mie1012
Specialist
Specialist

Posts : 159
Join date : 17/03/2011
Location : subang to kl

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  mie1012 on Mon Mar 21, 2011 3:41 pm

tommy wrote:kat kotak merah tepi tu ada alamat kedai tu...kat ss15 subang...

mcm ni usya2 kat sana plak....jom

ni area canai cafe ni cuma xsure lorong yg mana satu

mie1012
Specialist
Specialist

Posts : 159
Join date : 17/03/2011
Location : subang to kl

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  mike on Mon Mar 21, 2011 8:57 pm

mie1012 wrote:
mike wrote:
edd wrote:
mie1012 wrote:ni bini aku tau dia pun mst nak tambah aksesori lg ni..lain dah jumpa dah tggl boot je xjumpa lg ni..dia pun nak kulit gak tu tp saiz 5 ada ke klw ada kat mana bleh le sapa2 tulun k..


Ok laa gak, wife aku boot saiz 3 1/2....

mike lak tak jumpe lagi calon bini apetah lagi boot untuk bini I love you tongue Embarassed

adei 3 1/2 lg la kecik boot jumpa kat kdai mana tu..

mike ko jgn memilih sgt..cer cite cer cite ko nak yg mcmana hahaha

ntahnye..memilih sangat last2 end up dgn rozita che wan jek Laughing

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  ~»areff peace~» on Thu Mar 24, 2011 8:48 am

acoustic_energy wrote:yng niy cun tak untuk lady peilang..



Kant kedai mana ko shoot niy akustik..
nak serbey lah..

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Lady Accessories~

Post  Sponsored content Today at 1:17 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum