APABILA KAPCAI "potong" SBK ANDA.......

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: APABILA KAPCAI "potong" SBK ANDA.......

Post  aki76 on Thu Apr 14, 2011 10:29 am

Aku ari2 kena potong ngan kapcai...........................ada aku kesah, lantak dia orglah. Aku ni jenis layan diri moto aku punya isi minyak pun pakai duit aku, rasa nak laju aku laju (tak laju mana pong setakat 150-160kmj je). Selalu aku ride kat hwy dlm 120-130kmj pi balik keje......kalau dlm jam aku biarkan je diaorg selit2, aku relek je slow2 (takut sikit nak menyelit ni)
Apa2 kita ride safely..................kan ok (moto tak rosak, kita pun tak ada apa2 musibah - insyaallah) bounce

aki76
Private
Private

Posts : 6
Join date : 12/04/2011

Back to top Go down

Re: APABILA KAPCAI "potong" SBK ANDA.......

Post  Hairol21 on Sun Apr 17, 2011 4:45 am

mike wrote:gua slambe jek.
psl gua tau kalo gua nak bila2 mase je bole potong balik.
so biar le diorg dgn mentaliti rendah tersebut, jgn kita rendahkan mentaliti kita jugak.

ya betul...i loike...... Smile

Hairol21
Private
Private

Posts : 47
Join date : 12/04/2011
Location : Putrajaya - Shah Alam - Malacca

Back to top Go down

Re: APABILA KAPCAI "potong" SBK ANDA.......

Post  luncai on Sun Apr 17, 2011 6:29 am

kalau aku buat biasa jer, kat trafic light, klau diorg pandang pelik mcm nak ajak race, aku ankat tangan jer, pastu..bila trafic light hijau aku biarkan diorg lepas dulu, sbb mana la tau, kot kot kat kat depan tu ada roadblok polis, kang tak pasal2 aku terjoin lumba haram... Twisted Evil

luncai
Specialist
Specialist

Posts : 161
Join date : 13/03/2011
Age : 33
Location : melaka

Back to top Go down

Re: APABILA KAPCAI "potong" SBK ANDA.......

Post  rafi on Sun Apr 17, 2011 7:09 am

luncai wrote:kalau aku buat biasa jer, kat trafic light, klau diorg pandang pelik mcm nak ajak race, aku ankat tangan jer, pastu..bila trafic light hijau aku biarkan diorg lepas dulu, sbb mana la tau, kot kot kat kat depan tu ada roadblok polis, kang tak pasal2 aku terjoin lumba haram... Twisted Evil

ya ke Luncai? hari tu ko potong aku kat depan trafic light melaka sentral.. mentang2 aku bawak c70 haha Razz

rafi
Private
Private

Posts : 16
Join date : 05/04/2011
Location : Melaka-KL-Melaka

http://www.melakabikers.com

Back to top Go down

Re: APABILA KAPCAI "potong" SBK ANDA.......

Post  paiz#16 on Sun Apr 17, 2011 7:34 am

rafi wrote:
luncai wrote:kalau aku buat biasa jer, kat trafic light, klau diorg pandang pelik mcm nak ajak race, aku ankat tangan jer, pastu..bila trafic light hijau aku biarkan diorg lepas dulu, sbb mana la tau, kot kot kat kat depan tu ada roadblok polis, kang tak pasal2 aku terjoin lumba haram... Twisted Evil

ya ke Luncai? hari tu ko potong aku kat depan trafic light melaka sentral.. mentang2 aku bawak c70 haha Razz

bro rafi, time g AG tuh pon group motor kami pon potong motor ko ramai2..
alaa yg time motor ko tercabott rantai tuhh.. ehehe Mad

gurau2 jek broo..
peace lol!

_________________
Plan::Imagine::Evaluate::Liaise::Act::NobleGroup

paiz#16
Maintenance Staff

Posts : 188
Join date : 12/03/2011
Location : GOMBAK - SHAH ALAM

Back to top Go down

Re: APABILA KAPCAI "potong" SBK ANDA.......

Post  paktam on Sun Apr 17, 2011 4:43 pm

potong la....tak kisah pun......tp yg tak leh tahan tu siap buat superman sepanjang jalan.......sy tgk je sampai dia bawa pd kedudukan biasa

paktam
Private
Private

Posts : 12
Join date : 18/03/2011
Age : 40
Location : sg buluh /cheras

Back to top Go down

Re: APABILA KAPCAI "potong" SBK ANDA.......

Post  shah yob on Sun Apr 17, 2011 7:05 pm

kalau nak hati sedap anggap je....diorang ade emergency......jagan diorrg hentam belakang sbk dah le...kalau kena....masa tu kt hentammmm.

shah yob
Private
Private

Posts : 16
Join date : 28/03/2011
Age : 36
Location : Rawang

Back to top Go down

Re: APABILA KAPCAI "potong" SBK ANDA.......

Post  Sponsored content Today at 4:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum