Racing Suit: Ready Made vs Custom Made

View previous topic View next topic Go down

Racing Suit: Ready Made vs Custom Made

Post  flamiyoes on Fri Apr 15, 2011 9:20 am

HI.. Sedikit sebanyak saya pon teracun paraquat jugak laa oleh isixisixisix dan Hazrin masa kitorg jd housemate dulu.. soo.. saya nak bertanya pendapat umum lah berkenaan suit utk masuk trek ni... khas untuk WANITA...

mintak pendapat kengkawan ttg suit ni lah.. dari segi
1. suit ni universal ker atau ada utk wanita...
2. kalo yg ready made ada x utk pompuannyer?
3. apa ciri2 custom made yg x ada pd ready made?
4. best ker pakai racing suit ni?
5. berapa kos utk racing suit?

TQ study study

flamiyoes
Private First Class
Private First Class

Posts : 83
Join date : 22/03/2011

Back to top Go down

Re: Racing Suit: Ready Made vs Custom Made

Post  abeyganahsokmo on Fri Apr 15, 2011 2:59 pm

Saya vote utk custom racing suit..rege paling murah rm1500.Simple dan nk pakai utk ride biasa2 pon boleh.Pastikan ianya 2piece mcm yang abey pakai ke Lumut tempohari.

_________________
http://farm6.static.flickr.com/5190/5633943726_e01232d7de_z.jpg

abeyganahsokmo
Sniper
Sniper

Posts : 313
Join date : 11/03/2011
Age : 40
Location : Sentul-Melaka-K.Bharu 013-2815240

http://facebook . com/ abeycuak . zoul

Back to top Go down

Re: Racing Suit: Ready Made vs Custom Made

Post  flamiyoes on Sat Apr 16, 2011 8:24 pm

tq abey...

sooo kalo custom made tu mcm tempah baju lah eeaa? maklumlah, tubuh wanita mana sama dgn lelaki.. hehe ada terlebih di sana sini lol! lol!

flamiyoes
Private First Class
Private First Class

Posts : 83
Join date : 22/03/2011

Back to top Go down

Re: Racing Suit: Ready Made vs Custom Made

Post  mike on Sat Apr 16, 2011 10:01 pm

abeyganahsokmo wrote:Saya vote utk custom racing suit..rege paling murah rm1500.Simple dan nk pakai utk ride biasa2 pon boleh.Pastikan ianya 2piece mcm yang abey pakai ke Lumut tempohari.

Buat kat mane tu abey?
Rolling Eyes

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: Racing Suit: Ready Made vs Custom Made

Post  flamiyoes on Sun Apr 17, 2011 7:59 pm

yes yessss.. semangat kumpul dana utk full racing suit.. jgn aku guna duit house renovation dah laaa haisyyyyy dijauhkannn... choy choy.... kumpul kumpul.....

flamiyoes
Private First Class
Private First Class

Posts : 83
Join date : 22/03/2011

Back to top Go down

Re: Racing Suit: Ready Made vs Custom Made

Post  ~»areff peace~» on Mon Apr 18, 2011 4:57 pm

flamiyoes wrote:HI.. Sedikit sebanyak saya pon teracun paraquat jugak laa oleh isixisixisix dan Hazrin masa kitorg jd housemate dulu.. soo.. saya nak bertanya pendapat umum lah berkenaan suit utk masuk trek ni... khas untuk WANITA...

mintak pendapat kengkawan ttg suit ni lah.. dari segi
1. suit ni universal ker atau ada utk wanita...
2. kalo yg ready made ada x utk pompuannyer?
3. apa ciri2 custom made yg x ada pd ready made?
4. best ker pakai racing suit ni?
5. berapa kos utk racing suit?

TQ study study

Jom carik kat Spore.. Rabu niy..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Racing Suit: Ready Made vs Custom Made

Post  flamiyoes on Mon Apr 18, 2011 8:04 pm

chiiisin ka arep? aku bukannya kejer sesuka ati.. huhuhu lg pun aku kna buat custom made... kna g sana, ukur.. huhu i would prefer a place nearby... unless kat singapore tu aku leh g ukur, then dia post tu, okey jugak..

ps: camne, dah dpt helem ko? Wink Wink

flamiyoes
Private First Class
Private First Class

Posts : 83
Join date : 22/03/2011

Back to top Go down

Re: Racing Suit: Ready Made vs Custom Made

Post  Sponsored content Today at 4:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum