ada sapa2 layan basikal fixie ke?

View previous topic View next topic Go down

ada sapa2 layan basikal fixie ke?

Post  paiz#16 on Thu Apr 14, 2011 11:17 pm

moved http://pielangbikers.com/viewtopic.php?f=26&t=192


ada sapa ke yg berkayuh basikal as a part of your hobby currently?

Umah saya belakang DUKE. malam2 saya tgk dh start penuh ngn basikal dh kt jalan tuh..

pernah sekali balik tts kt nz, terserempak ngn segerombolan mengayuh basikal di KL pada pukol 1.30 pagi.

cecite sikit..

_________________
Plan::Imagine::Evaluate::Liaise::Act::NobleGroup

paiz#16
Maintenance Staff

Posts : 188
Join date : 12/03/2011
Location : GOMBAK - SHAH ALAM

Back to top Go down

Re: ada sapa2 layan basikal fixie ke?

Post  abeyganahsokmo on Fri Apr 15, 2011 12:45 am

Yang ko nampak kt Duke tu budak2 Kampung Puah dan Kampung Chubadak kottttt.

_________________
http://farm6.static.flickr.com/5190/5633943726_e01232d7de_z.jpg

abeyganahsokmo
Sniper
Sniper

Posts : 313
Join date : 11/03/2011
Age : 40
Location : Sentul-Melaka-K.Bharu 013-2815240

http://facebook . com/ abeycuak . zoul

Back to top Go down

Re: ada sapa2 layan basikal fixie ke?

Post  erry on Fri Apr 15, 2011 12:55 am

Btul 2 beb..yg hala ke jln ampang pn de jgk..
yg x tahan colour tayar mcm2 ada.. Very Happy Very Happy

erry
Specialist
Specialist

Posts : 127
Join date : 17/03/2011
Age : 30
Location : desa petaling-s.alam-n9

Back to top Go down

Re: ada sapa2 layan basikal fixie ke?

Post  tommy on Fri Apr 15, 2011 6:56 am

Sapa tau harga beskal ni...mcm menarik...

_________________

tommy
Sniper
Sniper

Posts : 211
Join date : 11/03/2011
Location : Keramat

http://www.funker.fm

Back to top Go down

Re: ada sapa2 layan basikal fixie ke?

Post  poknik510 on Fri Apr 15, 2011 10:09 am

tommy wrote:Sapa tau harga beskal ni...mcm menarik...


aaaa...mula lah tu...mula lah tu....ambik MTB terus tom...hehehe

_________________
Berilmu tanpa beramal adalah sia-sia, Beramal tanpa ilmu adalah gil!

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: ada sapa2 layan basikal fixie ke?

Post  rburns on Fri Apr 15, 2011 1:43 pm

Aku tengah mencari sapa nak layan roadbike dgn aku ni....?!! jom ar layan meleper kat karak....

_________________

rburns
Sniper
Sniper

Posts : 246
Join date : 21/03/2011

Back to top Go down

Re: ada sapa2 layan basikal fixie ke?

Post  paiz#16 on Sat Apr 16, 2011 6:57 pm

rburns wrote:Aku tengah mencari sapa nak layan roadbike dgn aku ni....?!! jom ar layan meleper kat karak....

roadbike tuh mcmane?

_________________
Plan::Imagine::Evaluate::Liaise::Act::NobleGroup

paiz#16
Maintenance Staff

Posts : 188
Join date : 12/03/2011
Location : GOMBAK - SHAH ALAM

Back to top Go down

Re: ada sapa2 layan basikal fixie ke?

Post  rburns on Mon Apr 18, 2011 7:19 am

paiz#16 wrote:
rburns wrote:Aku tengah mencari sapa nak layan roadbike dgn aku ni....?!! jom ar layan meleper kat karak....

roadbike tuh mcmane?
roadbike ni macam basikal resing la.... tapi guna kat jalan bias bukan dlm veledrom...
Xmor ar main pasikal fixie prewel mati ni... bahaya la.. samada keting kemek ataupun betis koyak.. hahaha... fixed bike ni ecteli basikal posmen... posto posto.....
Jom ar layan roadbike... bagus untuk perut yg kuat.. pinggang dan peha yg fit...
Dan sangat bagus untuk kegagahan lelaki.. hehehe

_________________

rburns
Sniper
Sniper

Posts : 246
Join date : 21/03/2011

Back to top Go down

Re: ada sapa2 layan basikal fixie ke?

Post  Sponsored content Today at 1:17 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum