PB di mana2...

View previous topic View next topic Go down

PB di mana2...

Post  mike on Fri Mar 25, 2011 9:03 pm

Pada muto world champion:




Pada muka depan majalah:




Pada urusan perbankan:



Di mana lagi ye?
Femes ooo kita... Rolling Eyes Laughing

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  ustazganu on Fri Mar 25, 2011 9:57 pm

Assalamualaikum.... meeker, alien

u memang kreatif, leh jadi pengikut areff ni lol!

ustazganu
Army Corps of Religion
Army Corps of Religion

Posts : 45
Join date : 16/03/2011
Age : 41
Location : Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

http://drfazdi.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  ~»areff peace~» on Sat Mar 26, 2011 9:07 am

ustazganu wrote:Assalamualaikum.... meeker, alien

u memang kreatif, leh jadi pengikut areff ni lol!

Haha.. iya ke ustaz.. ni anak murid saya..
hihi..





_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  paiz#16 on Sat Mar 26, 2011 10:28 am

WE WANT MORE!! cheers

paiz#16
Maintenance Staff

Posts : 188
Join date : 12/03/2011
Location : GOMBAK - SHAH ALAM

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  tommy on Sat Mar 26, 2011 10:36 am

Tunjuk ajar ku sifuuuuuuuu....

_________________

tommy
Sniper
Sniper

Posts : 211
Join date : 11/03/2011
Location : Keramat

http://www.funker.fm

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  BY86 on Sat Mar 26, 2011 10:39 am

Tambah lg animasi hehehe. Tuan rumah sila buka ruangan animasi, mod dia areff king of spam n tlajak

BY86
Specialist
Specialist

Posts : 114
Join date : 20/03/2011
Age : 44
Location : Kuala Selangor

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  ~»areff peace~» on Sat Mar 26, 2011 2:31 pm

Haha.. korang niy buat aku gelak sorg jer..
byk lagik... kang aku carik ek..
anak murid aku tu keje.. susah cikit.. mlm kang baru dia wat pat time ngan aku..
haha..


_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  ~»areff peace~» on Sat Mar 26, 2011 2:32 pm

BY86 wrote:Tambah lg animasi hehehe. Tuan rumah sila buka ruangan animasi, mod dia areff king of spam n tlajak

Ewahh.. terlaajak tu dah dimansuhkan ya..
haha..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  mangj on Sat Mar 26, 2011 4:17 pm

Rumah kita ni tak pasang tiles lagi...

Amacam kalau kita pegi ke...

mangj
Specialist
Specialist

Posts : 117
Join date : 15/03/2011

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  ~»areff peace~» on Sat Mar 26, 2011 4:36 pm

mangj wrote:Rumah kita ni tak pasang tiles lagi...

Amacam kalau kita pegi ke...

Haha..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  mike on Sat Mar 26, 2011 7:11 pm

mangj wrote:Rumah kita ni tak pasang tiles lagi...

Amacam kalau kita pegi ke...

OWNED!!! Laughing Embarassed

Brader Tom, itu ambik dari game/anime mane? Rolling Eyes

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  ~»areff peace~» on Sun Mar 27, 2011 3:53 pm

Mike.. Mane lagi PB dimana2.. Ada permintaan lagi tu

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  mike on Sun Mar 27, 2011 11:44 pm

~»areff peace~» wrote:Mike.. Mane lagi PB dimana2.. Ada permintaan lagi tu

aiyo..itu mike ltak pasal memang pernah came across mende2 tuh, harapan mintak pie'langs laen tlg tambahkan.
jual ceramic & tiles tu yg x pernah terpikir.. kekekeke~~

p.s.: naseb ko ltak gamba play boy versi perfume.. (atau perlu aku kata kitorg tak bernasib baik instead? Shocked Embarassed )

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  tommy on Mon Mar 28, 2011 6:13 am

mike wrote:Brader Tom, itu ambik dari game/anime mane? Rolling Eyes

Ini dia...

_________________

tommy
Sniper
Sniper

Posts : 211
Join date : 11/03/2011
Location : Keramat

http://www.funker.fm

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  karakking on Mon Mar 28, 2011 7:53 am

patutlah PB dah kuar harian metro bounce bounce

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  mike on Mon Mar 28, 2011 9:35 pm

tommy wrote:
mike wrote:Brader Tom, itu ambik dari game/anime mane? Rolling Eyes

Ini dia...

fuuuu ada x lady pie'lang mcm awex game ni Shocked Embarassed

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  ~»areff peace~» on Tue Mar 29, 2011 8:52 am

mike wrote:
tommy wrote:
mike wrote:Brader Tom, itu ambik dari game/anime mane? Rolling Eyes

Ini dia...

fuuuu ada x lady pie'lang mcm awex game ni Shocked Embarassed

Haaa... dah stat lah tu gatai mike tu..
heehe..


_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  mike on Wed Mar 30, 2011 9:44 pm

biasa laa orang bujang..setia pada yg seribuuuuuuu Embarassed Laughing

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  ~»areff peace~» on Mon Apr 04, 2011 12:26 pm

mike wrote:biasa laa orang bujang..setia pada yg seribuuuuuuu Embarassed Laughing

Kalo seribu.. kena carik gula pasirlah..
mmg beribu...
hahaha..



_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: PB di mana2...

Post  Sponsored content Today at 1:17 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum