Apa kata anda.....

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  ~»areff peace~» on Fri Mar 25, 2011 2:41 pm

imran Z wrote:memandangkan Pie'lang Bikers tidak spesifik untuk mana-mana jenama motor dan cc..250cc pun tiada masalah bagi kami....anda di beri kebebasan untuk menyatakan,menyuarakan mengetahui,merwar-war,meng'show-off kan dan apa-apa yang berkaitan dgn apa jenis motorsikal di ruangan ini...akhir kata....Lu post lah brader!!!..janji kita semua bahagia.....

tada masallah lah.. ok jer.. kite serupe.. rambut sama itam.. ada jugak yg perang..
tapi hati len2.. tu yg susah..



_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  mie1012 on Tue Apr 05, 2011 10:46 am

karakking wrote:
zairie537 wrote:aku dah teracun rumpai dek ST si amir ni haaa....... scratch

masuk PDRM boleh ler bawak ST!! farao farao

ni zairie still tekenang kat ST masa kduri paiz ni..lama dia belek2 moto tu hehehe

mie1012
Specialist
Specialist

Posts : 159
Join date : 17/03/2011
Location : subang to kl

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  zairie537 on Tue Apr 05, 2011 12:41 pm

mie1012 wrote:
karakking wrote:
zairie537 wrote:aku dah teracun rumpai dek ST si amir ni haaa....... scratch

masuk PDRM boleh ler bawak ST!! farao farao

ni zairie still tekenang kat ST masa kduri paiz ni..lama dia belek2 moto tu hehehe

ada otai kata :
ST - Sentiasa Teruja
GTR - Gerenti Tak Rugi
FJR - Frust Je Rasa
RT - Rasa Teruja

zairie537
Corporal
Corporal

Posts : 205
Join date : 14/03/2011
Age : 36
Location : Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  paiz#16 on Tue Apr 05, 2011 9:31 pm

mie1012 wrote:
karakking wrote:
zairie537 wrote:aku dah teracun rumpai dek ST si amir ni haaa....... scratch

masuk PDRM boleh ler bawak ST!! farao farao

ni zairie still tekenang kat ST masa kduri paiz ni..lama dia belek2 moto tu hehehe

kah kah kah

paiz#16
Maintenance Staff

Posts : 188
Join date : 12/03/2011
Location : GOMBAK - SHAH ALAM

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  madct on Wed Apr 06, 2011 8:46 am

zairie537 wrote:
mie1012 wrote:
karakking wrote:
zairie537 wrote:aku dah teracun rumpai dek ST si amir ni haaa....... scratch

masuk PDRM boleh ler bawak ST!! farao farao

ni zairie still tekenang kat ST masa kduri paiz ni..lama dia belek2 moto tu hehehe

ada otai kata :
ST - Sentiasa Teruja
GTR - Gerenti Tak Rugi
FJR - Frust Je Rasa
RT - Rasa Teruja

ER 6 - Enak Rempit.....6 round.....?

madct
Private
Private

Posts : 18
Join date : 17/03/2011
Location : Batu Pahat

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  senja_istawana on Wed Apr 06, 2011 9:01 am

madct wrote:

ER 6 - Enak Rempit.....6 round.....?



_________________
senja
one ate for two
0123494444



senja_istawana
Sniper
Sniper

Posts : 169
Join date : 14/03/2011
Age : 44
Location : shah alam

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  zairie537 on Wed Apr 06, 2011 9:11 am

madct wrote:
zairie537 wrote:
ada otai kata :
ST - Sentiasa Teruja
GTR - Gerenti Tak Rugi
FJR - Frust Je Rasa
RT - Rasa Teruja

ER 6 - Enak Rempit.....6 round.....?

lol! enak...enakkkkk bangat!!!!

zairie537
Corporal
Corporal

Posts : 205
Join date : 14/03/2011
Age : 36
Location : Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  ~»areff peace~» on Fri Apr 08, 2011 9:12 am

madct wrote:
zairie537 wrote:
ada otai kata :
ST - Sentiasa Teruja
GTR - Gerenti Tak Rugi
FJR - Frust Je Rasa
RT - Rasa Teruja

ER 6 - Enak Rempit.....6 round.....?

Haha..
tapi 6 round tu tuk per lak ek..
hehe..



_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  poknik510 on Thu Apr 14, 2011 2:26 pm

~»areff peace~» wrote:
madct wrote:
zairie537 wrote:
ada otai kata :
ST - Sentiasa Teruja
GTR - Gerenti Tak Rugi
FJR - Frust Je Rasa
RT - Rasa Teruja

ER 6 - Enak Rempit.....6 round.....?

Haha..
tapi 6 round tu tuk per lak ek..
hehe..


eleh arep..buat2 tanya plak apa tu 6 round.....sudah gharu cendana plop....piyat ngan kayu atas belakang tu, baru hehehehehee....


_________________
Berilmu tanpa beramal adalah sia-sia, Beramal tanpa ilmu adalah gil!

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  isixisixisisix on Thu Apr 14, 2011 10:47 pm

poknik510 wrote:
~»areff peace~» wrote:
madct wrote:
zairie537 wrote:
ada otai kata :
ST - Sentiasa Teruja
GTR - Gerenti Tak Rugi
FJR - Frust Je Rasa
RT - Rasa Teruja

ER 6 - Enak Rempit.....6 round.....?

Haha..
tapi 6 round tu tuk per lak ek..
hehe..


eleh arep..buat2 tanya plak apa tu 6 round.....sudah gharu cendana plop....piyat ngan kayu atas belakang tu, baru hehehehehee....

itula poknik... org berpengalaman ni dia tak tanya direct.. dia kias2 sikit suda la... lol! lol! lol!

isixisixisisix
Private
Private

Posts : 38
Join date : 15/03/2011
Location : Kuching- Jalan Duta-Jalan Kuching-KL

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  karakking on Fri Apr 15, 2011 9:11 am

perghh ... kena teliti betul2 nie kata2 otai! Laughing

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  ~»areff peace~» on Mon Apr 18, 2011 11:14 am

karakking wrote:perghh ... kena teliti betul2 nie kata2 otai! Laughing


_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  rburns on Mon Apr 18, 2011 11:28 am

karakking wrote:perghh ... kena teliti betul2 nie kata2 otai! Laughing
Macam karakking ni mmg otai bab konar dgn.. ke laut ni...!! hahaha....!!

_________________

rburns
Sniper
Sniper

Posts : 246
Join date : 21/03/2011

Back to top Go down

Re: Apa kata anda.....

Post  Sponsored content Today at 4:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum