Warung kopi dah abes pindah & renovate

View previous topic View next topic Go down

Warung kopi dah abes pindah & renovate

Post  mike on Wed Apr 20, 2011 2:07 am

Alhamdulillah saya dah selesai menyalin topics ke
http://pielangbikers.com/viewforum.php?f=26

Apa yg dah dibuat
Phase 1: re-quote balik dari original author & buat thread baru di pielangbikers.com
Phase 2: ltak link thread lama dkat warung kopi baru
Phase 3: ltak link salinan thread di thread lama(yg disalin). then lock agar xde laa orang diskas sorang2 kat situ lagi. nak tak nak kna pegi warung kopi baru.

Kalo jumpa thread dkat pielangbikers.com yg xde link ke thread asal, besar kemungkinan itu thread baru lepas pindah rumah.
Ada kemungkinan saya terlepas pandang jugak, sbab layout & url pon lebih kurang..x sedar dh copy paste atau tak. Sila beritahu saya melalui PM atau memerlukan sebarang bantuan yg berkaitan.

Anyway, enjoy ur new warung kopi...

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum