Family Day

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Family Day

Post  armancbr on Wed Apr 13, 2011 5:53 pm

Salam warga PB sume...
ape kate kita menganjurkan family day untuk warga PB sume...tak perlu pegi jauh2...kita cari yg dekat je...buat day trip...cari tempat berkelah yg sesuai untuk bwk family...(sekadar cadangan je) Very Happy

armancbr
Private
Private

Posts : 46
Join date : 13/04/2011
Age : 33
Location : Bentong

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  mradz3 on Wed Apr 13, 2011 6:08 pm

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mradz3
Private First Class
Private First Class

Posts : 59
Join date : 11/04/2011
Age : 37

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  ustaz er6 on Wed Apr 13, 2011 7:48 pm

setujuuuuuuuuuuu bangattttttttttt Cool Cool

ustaz er6
Army Corps of Religion
Army Corps of Religion

Posts : 102
Join date : 13/03/2011
Age : 45
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  mike on Wed Apr 13, 2011 8:57 pm

menarekkkkk Very Happy Cool

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  erry on Wed Apr 13, 2011 9:59 pm

Msti pileyyy.... bounce bounce

erry
Specialist
Specialist

Posts : 127
Join date : 17/03/2011
Age : 30
Location : desa petaling-s.alam-n9

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  armancbr on Wed Apr 13, 2011 10:15 pm

klu rmai yg stuju boleh la pihak admin usulkan...

armancbr
Private
Private

Posts : 46
Join date : 13/04/2011
Age : 33
Location : Bentong

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  imran Z on Thu Apr 14, 2011 6:53 am

sulu ada buat kat umah sebelah kitaorg pg Air Terjun Chamang....tp kena somebody yang bawak keta utk bwk makanan,minuman,tikar-bantal..bla..bla..

imran Z
Sniper
Sniper

Posts : 191
Join date : 15/03/2011
Age : 44
Location : Rawang

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  luncai on Thu Apr 14, 2011 7:01 am

kalau famly,mmg aku bawa keta la... tapi kalau ada port air terjun pasti anak2 seronok...

luncai
Specialist
Specialist

Posts : 161
Join date : 13/03/2011
Age : 33
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 14, 2011 7:57 am

armancbr wrote:Salam warga PB sume...
ape kate kita menganjurkan family day untuk warga PB sume...tak perlu pegi jauh2...kita cari yg dekat je...buat day trip...cari tempat berkelah yg sesuai untuk bwk family...(sekadar cadangan je) Very Happy

Aku cadangkan ko jadi Tuan Tanah..
Cantek niy.. suke aku..
so mcm niy,klu ko tak mampu lakukan seorg..
ajak lagi kwn yg bole bekerja sama dgn ko..
Yang penting.. Lokasi, persediaan makanan,
persediaan game, pastikan lokasi sesuai utk
anak2 juga, nak buat BBq ke? , logistik,
Bagi tau berapa perlu collection..
So.. Kalu dah ada sume niy..
aku rasa dah takda masalah nak buat..



_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  mike on Thu Apr 14, 2011 8:03 am

^^ saye sokong arepp ^^ Wink

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  ajaaja on Thu Apr 14, 2011 8:25 am

Boleh jugak tu.
kena poll.

Aku cadangkan tempat yang ada sungai sebab aku rasa lama gila tak mandi sungai ni...syok owrrhhhh.
Lain dari yang lain.






Gambar promosi jer, bukan spam..hehehehehe

Boleh buat BBQ jugak. Gulai kawah satu!


Last edited by ajaaja on Thu Apr 14, 2011 8:43 am; edited 1 time in total

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  karakking on Thu Apr 14, 2011 8:38 am

ajaaja wrote:Boleh jugak tu.
kena poll.

Aku cadangkan tempat yang ada sungai sebab aku rasa lama gila tak mandi sungai ni...syok owrrhhhh.
Lain dari yang lain.


Gambar promosi jer, bukan spam..hehehehehe

Paling mudah dan senang ... R & R Lentang. Air dia paras lutut je dan anak2 selamat nk mandi.
Chamang tu kena duduk sebelah jambatan ... moto tinggal sebelah sini. Leceh sikit.
Kalau Lentang tu, nak test moto pun okey!! He he Twisted Evil Twisted Evil

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  ajaaja on Thu Apr 14, 2011 8:41 am

karakking wrote:
ajaaja wrote:Boleh jugak tu.
kena poll.

Aku cadangkan tempat yang ada sungai sebab aku rasa lama gila tak mandi sungai ni...syok owrrhhhh.
Lain dari yang lain.


Gambar promosi jer, bukan spam..hehehehehe

Paling mudah dan senang ... R & R Lentang. Air dia paras lutut je dan anak2 selamat nk mandi.
Chamang tu kena duduk sebelah jambatan ... moto tinggal sebelah sini. Leceh sikit.
Kalau Lentang tu, nak test moto pun okey!! He he Twisted Evil Twisted Evil

betul2 tu. Lepas tu boleh gi mandi dengan gajah pulak!. kehkehkeh

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  karakking on Thu Apr 14, 2011 9:06 am

Gajah tu kena tambah lagi sejam perjalanan, kuala gandah - Lancang. nie kena buat acara lain la pulak! nak buat family day, kita fokus kepada family aje... Laughing

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  ajaaja on Thu Apr 14, 2011 9:13 am

karakking wrote:Gajah tu kena tambah lagi sejam perjalanan, kuala gandah - Lancang. nie kena buat acara lain la pulak! nak buat family day, kita fokus kepada family aje... Laughing

Pok Nik bawah gajah naik Dmax dia ke situ! hehehehe

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 14, 2011 10:48 am

ajaaja wrote:
karakking wrote:
ajaaja wrote:Boleh jugak tu.
kena poll.

Aku cadangkan tempat yang ada sungai sebab aku rasa lama gila tak mandi sungai ni...syok owrrhhhh.
Lain dari yang lain.


Gambar promosi jer, bukan spam..hehehehehe

Paling mudah dan senang ... R & R Lentang. Air dia paras lutut je dan anak2 selamat nk mandi.
Chamang tu kena duduk sebelah jambatan ... moto tinggal sebelah sini. Leceh sikit.
Kalau Lentang tu, nak test moto pun okey!! He he Twisted Evil Twisted Evil

betul2 tu. Lepas tu boleh gi mandi dengan gajah pulak!. kehkehkeh

Dah ramai niy.. tak semestinye kite sume ride..
ah da famly,drivelah..
so.. ajaa.. ko bukak poll..
carik date cantek..
uruskan sape bwk mkanan..
hehe...
bawak api.. bawak arang ker..
cantek cantek...

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  armancbr on Thu Apr 14, 2011 10:54 am

akan sy cuba usahakan...ade tak warga PB yg turun pekan karak ahad ni???boleh nk berbincang sepam dua...

armancbr
Private
Private

Posts : 46
Join date : 13/04/2011
Age : 33
Location : Bentong

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  ajaaja on Thu Apr 14, 2011 10:59 am

~»areff peace~» wrote:
ajaaja wrote:
karakking wrote:
ajaaja wrote:Boleh jugak tu.
kena poll.

Aku cadangkan tempat yang ada sungai sebab aku rasa lama gila tak mandi sungai ni...syok owrrhhhh.
Lain dari yang lain.


Gambar promosi jer, bukan spam..hehehehehe

Paling mudah dan senang ... R & R Lentang. Air dia paras lutut je dan anak2 selamat nk mandi.
Chamang tu kena duduk sebelah jambatan ... moto tinggal sebelah sini. Leceh sikit.
Kalau Lentang tu, nak test moto pun okey!! He he Twisted Evil Twisted Evil

betul2 tu. Lepas tu boleh gi mandi dengan gajah pulak!. kehkehkeh

Dah ramai niy.. tak semestinye kite sume ride..
ah da famly,drivelah..
so.. ajaa.. ko bukak poll..
carik date cantek..
uruskan sape bwk mkanan..
hehe...
bawak api.. bawak arang ker..
cantek cantek...

hehehe. Tu baru cadangan aku jer satu spot.
Kena ada at least tiga(3) spot barulah buka pool.

Ada sesiapa lain yang buat cadangan ker?

Dah ada beberapa spot, barulah bukak poll & serta tarikh.

Apamacam?

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 14, 2011 11:07 am

ajaaja wrote:
~»areff peace~» wrote:
ajaaja wrote:
karakking wrote:
ajaaja wrote:Boleh jugak tu.
kena poll.
Aku cadangkan tempat yang ada sungai sebab aku rasa lama gila tak mandi sungai ni...syok owrrhhhh.
Lain dari yang lain.
Gambar promosi jer, bukan spam..hehehehehe
Paling mudah dan senang ... R & R Lentang. Air dia paras lutut je dan anak2 selamat nk mandi.
Chamang tu kena duduk sebelah jambatan ... moto tinggal sebelah sini. Leceh sikit.
Kalau Lentang tu, nak test moto pun okey!! He he Twisted Evil Twisted Evil
betul2 tu. Lepas tu boleh gi mandi dengan gajah pulak!. kehkehkeh
Dah ramai niy.. tak semestinye kite sume ride..
ah da famly,drivelah..
so.. ajaa.. ko bukak poll..
carik date cantek..
uruskan sape bwk mkanan..
hehe...
bawak api.. bawak arang ker..
cantek cantek...
hehehe. Tu baru cadangan aku jer satu spot.
Kena ada at least tiga(3) spot barulah buka pool.
Ada sesiapa lain yang buat cadangan ker?
Dah ada beberapa spot, barulah bukak poll & serta tarikh.
Apamacam?

Ramai yang lom tgk ni ajaa..
tgu esok lah.. baru wat poll..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  ajaaja on Thu Apr 14, 2011 11:11 am

~»areff peace~» wrote:
ajaaja wrote:
~»areff peace~» wrote:
ajaaja wrote:
karakking wrote:
ajaaja wrote:Boleh jugak tu.
kena poll.
Aku cadangkan tempat yang ada sungai sebab aku rasa lama gila tak mandi sungai ni...syok owrrhhhh.
Lain dari yang lain.
Gambar promosi jer, bukan spam..hehehehehe
Paling mudah dan senang ... R & R Lentang. Air dia paras lutut je dan anak2 selamat nk mandi.
Chamang tu kena duduk sebelah jambatan ... moto tinggal sebelah sini. Leceh sikit.
Kalau Lentang tu, nak test moto pun okey!! He he Twisted Evil Twisted Evil
betul2 tu. Lepas tu boleh gi mandi dengan gajah pulak!. kehkehkeh
Dah ramai niy.. tak semestinye kite sume ride..
ah da famly,drivelah..
so.. ajaa.. ko bukak poll..
carik date cantek..
uruskan sape bwk mkanan..
hehe...
bawak api.. bawak arang ker..
cantek cantek...
hehehe. Tu baru cadangan aku jer satu spot.
Kena ada at least tiga(3) spot barulah buka pool.
Ada sesiapa lain yang buat cadangan ker?
Dah ada beberapa spot, barulah bukak poll & serta tarikh.
Apamacam?

Ramai yang lom tgk ni ajaa..
tgu esok lah.. baru wat poll..

Wokey..Nanti ko tolong upkan poll tu bila dah ada 3 pilihan. AKu tak reti..hehehehe

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 14, 2011 11:34 am

ajaaja wrote:

Wokey..Nanti ko tolong upkan poll tu bila dah ada 3 pilihan. AKu tak reti..hehehehe

Olrite.. no problem..


_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  nomercy on Thu Apr 14, 2011 11:39 am

aq xsetuju, klu ada yg xsetuju...hahahah
aq on je...slalunya family day ni opis je yg wat,
so ape slhnya klu PB plak yg wat kn??
101% sokong... lol! lol! lol!

nomercy
Private
Private

Posts : 43
Join date : 11/03/2011
Age : 26
Location : Ampang - KL - Peneng

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  armancbr on Thu Apr 14, 2011 11:40 am

tempat yg dicadangkan...
Raub : Pulau Chekas & Lata Jarum (klu blk awal boleh singgah Kuala Gandah)
Bentong : Chamang (tempat dh biasa ni) or Lentang...
lain2 tempat akan dicadangkan kemudian... Cool Cool

armancbr
Private
Private

Posts : 46
Join date : 13/04/2011
Age : 33
Location : Bentong

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 14, 2011 11:46 am

armancbr wrote:tempat yg dicadangkan...
Raub : Pulau Chekas & Lata Jarum (klu blk awal boleh singgah Kuala Gandah)
Bentong : Chamang (tempat dh biasa ni) or Lentang...
lain2 tempat akan dicadangkan kemudian... Cool Cool


_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  ajaaja on Thu Apr 14, 2011 11:56 am


Mana pulak si Arman ni?

Menu cadangan:

1) Potluck
2) Kambing Golek
http://www.mudah.my/Pakej+kambing+golek+daddy+s-8705877.htm

Baek punya!

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Family Day

Post  Sponsored content Today at 4:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum