Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

View previous topic View next topic Go down

Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  milipalooza on Tue Apr 12, 2011 2:48 pm

ase sume org buh stiker kat moto msing2...ada buh stiker club n sbagainya..ada tema tertentu ke?sbb minat ke?stiker pe yg Lu org ase ensem n peberet korang?

milipalooza
Private First Class
Private First Class

Posts : 58
Join date : 01/04/2011
Location : Klang laju ke Pj..GothicBikeVrooommm..

http://mililooza@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  ajaaja on Tue Apr 12, 2011 3:19 pm


Motor aku sticker "L" jer lah...hehehe

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  ~»areff peace~» on Tue Apr 12, 2011 3:54 pm

Patot ah masa AG2 muto ko jer yg terlekat
kat muto ko.. rupe ko lah PieLangnye..
hua hua hua..
gud job bro..



_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  ajaaja on Tue Apr 12, 2011 3:58 pm


hehehe. Yer la Arep. Nak buaty macamana.

Aku sebenarnya tak ada lesen motor. L tu buat syarat jer..

Pernah dulu kena stop sekali masa naik skuter SYM gemuk tu, aku tunjuk lesen kereta. Polis tu release aku jer..

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  milipalooza on Tue Apr 12, 2011 11:51 pm

~»areff peace~» wrote:Patot ah masa AG2 muto ko jer yg terlekat
kat muto ko.. rupe ko lah PieLangnye..
hua hua hua..
gud job bro..


Randa sokongan 150% kpd sume shabat dan ase bgga ltak stiker pb kat Muto gua..hrapan biala berkekalan kat situ..

milipalooza
Private First Class
Private First Class

Posts : 58
Join date : 01/04/2011
Location : Klang laju ke Pj..GothicBikeVrooommm..

http://mililooza@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  geekmy on Wed Apr 13, 2011 12:31 am

Saya letak sticker brand yang saya pakai je Razz yang saya tak pakai saya tak letak. Hehe.

_________________

Blog • Facebook • Twitter • 017 662 0813

geekmy
Sniper
Sniper

Posts : 38
Join date : 17/03/2011
Age : 34
Location : USJ

http://www.firdouss.com/

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  tommy on Wed Apr 13, 2011 6:30 am

Kalau ada yg nk sponser...apa sticker pun den tampal, asal bukan stikcer iklan umah urut dah la... bounce bounce

_________________

tommy
Sniper
Sniper

Posts : 211
Join date : 11/03/2011
Location : Keramat

http://www.funker.fm

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  robaz on Wed Apr 13, 2011 9:30 am

tom.. sticker peminjam wang berlesen boleh jugak ke... hheehhe

robaz
Private
Private

Posts : 37
Join date : 06/04/2011
Location : BB Bangi

http://robaz1177.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  geekmy on Wed Apr 13, 2011 10:03 am

haru jugak kalau nampak ER6F macam ni:


_________________

Blog • Facebook • Twitter • 017 662 0813

geekmy
Sniper
Sniper

Posts : 38
Join date : 17/03/2011
Age : 34
Location : USJ

http://www.firdouss.com/

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  ~»areff peace~» on Wed Apr 13, 2011 10:12 am


_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  mangj on Wed Apr 13, 2011 1:02 pm

ajaaja wrote:
hehehe. Yer la Arep. Nak buaty macamana.

Aku sebenarnya tak ada lesen motor. L tu buat syarat jer..

Pernah dulu kena stop sekali masa naik skuter SYM gemuk tu, aku tunjuk lesen kereta. Polis tu release aku jer..

Uishhh.. bahaya tu bro.. Pepehal kita jugak yg payah nnti...
Amik je la... Bkn payoh banget....
Bila dah ada, hati pon tenang.... bru ride dgn konsentrasi....

mangj
Specialist
Specialist

Posts : 117
Join date : 15/03/2011

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  rburns on Wed Apr 13, 2011 1:07 pm

mangj wrote:
ajaaja wrote:
hehehe. Yer la Arep. Nak buaty macamana.

Aku sebenarnya tak ada lesen motor. L tu buat syarat jer..

Pernah dulu kena stop sekali masa naik skuter SYM gemuk tu, aku tunjuk lesen kereta. Polis tu release aku jer..

Uishhh.. bahaya tu bro.. Pepehal kita jugak yg payah nnti...
Amik je la... Bkn payoh banget....
Bila dah ada, hati pon tenang.... bru ride dgn konsentrasi....

Hahaha... kan dah kantoi dengan Tuan Jemang.... Bebaik bro... tengok je misai Tuan Jemang ni dah boleh agak dah siapa dia... hehehe... Tu belum Tuan Bai sound lagik... hahaha....!!

_________________

rburns
Sniper
Sniper

Posts : 246
Join date : 21/03/2011

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  ajaaja on Wed Apr 13, 2011 8:24 pm

mangj wrote:
ajaaja wrote:
hehehe. Yer la Arep. Nak buaty macamana.

Aku sebenarnya tak ada lesen motor. L tu buat syarat jer..

Pernah dulu kena stop sekali masa naik skuter SYM gemuk tu, aku tunjuk lesen kereta. Polis tu release aku jer..

Uishhh.. bahaya tu bro.. Pepehal kita jugak yg payah nnti...
Amik je la... Bkn payoh banget....
Bila dah ada, hati pon tenang.... bru ride dgn konsentrasi....


hehehehe. InsyaAllah bulan depan ambil.

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  paiz#16 on Wed Apr 13, 2011 11:55 pm



Twisted Evil

korang tampal kat mane?

paiz#16
Maintenance Staff

Posts : 188
Join date : 12/03/2011
Location : GOMBAK - SHAH ALAM

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  milipalooza on Thu Apr 14, 2011 3:48 am

paiz#16 wrote:

Twisted Evil

korang tampal kat mane?
tempat yg bergaya..

milipalooza
Private First Class
Private First Class

Posts : 58
Join date : 01/04/2011
Location : Klang laju ke Pj..GothicBikeVrooommm..

http://mililooza@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  mie1012 on Thu Apr 14, 2011 9:48 pm

sok la amik pic aku tampal kat mana..yg penting lokasi sama aku tampal stiker umah lama yg telah ditanggalkan n diletakan ngan stiker PB no 03 hehehehe

mie1012
Specialist
Specialist

Posts : 159
Join date : 17/03/2011
Location : subang to kl

Back to top Go down

Re: Stiker hensem dan bergaya yg anda lekat pd moto..

Post  Sponsored content Today at 1:19 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum