Penentu ride Koh Samui

View previous topic View next topic Go down

Ride Koh Samui

7% 7% 
[ 1 ]
93% 93% 
[ 13 ]
 
Total Votes : 14

Penentu ride Koh Samui

Post  rashidi on Mon Apr 11, 2011 10:16 pm

Kita poll okay... lol! lol! lol!

_________________
Akan ku jelajahi keseluruhan Negara Gajah Putih, berkumpulan atau bersaorangan...
PJR 3161 One and Only ER6 with Vance & Hines Exhaust in malaya.

rashidi
Commanding Officer
Commanding Officer

Posts : 207
Join date : 13/03/2011
Age : 52
Location : Ampang/KLCC/Ampang

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  rburns on Tue Apr 12, 2011 7:50 am

Saya dah vote...!!

_________________

rburns
Sniper
Sniper

Posts : 246
Join date : 21/03/2011

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  ajaaja on Tue Apr 12, 2011 3:40 pm


Saya juga....!

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  ~»areff peace~» on Tue Apr 12, 2011 4:12 pm




_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  tommy on Tue Apr 12, 2011 4:59 pm

saya pun dah undi

_________________

tommy
Sniper
Sniper

Posts : 211
Join date : 11/03/2011
Location : Keramat

http://www.funker.fm

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  nomercy on Thu Apr 14, 2011 11:46 am

sy pn dh...tu pn klu moto ada la... cheers lol!

nomercy
Private
Private

Posts : 43
Join date : 11/03/2011
Age : 26
Location : Ampang - KL - Peneng

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 14, 2011 11:49 am

Wowo... nampaknye mcm tak jadik niy..
takkan nak tarikh baru lak..
nak kena amik byk cuti nanti tu..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  ajaaja on Thu Apr 14, 2011 11:52 am


hehehehe. Agoknya semua risau kena hujan mcm balik hari tu kot...

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 14, 2011 11:56 am

ajaaja wrote:
hehehehe. Agoknya semua risau kena hujan mcm balik hari tu kot...

Kena hujan xdak masalah...
muto masuk banjir jadi masalah...
hehe..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  lobai423 on Thu Apr 14, 2011 2:08 pm

salam,
bukan x minat,kesian tinggal kn anak bini,sbb jauh di rantau org.maklum la bapak misali.

lobai423
Private
Private

Posts : 13
Join date : 11/04/2011

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 14, 2011 2:20 pm

lobai423 wrote:salam,
bukan x minat,kesian tinggal kn anak bini,sbb jauh di rantau org.maklum la bapak misali.


_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  lobai423 on Thu Apr 14, 2011 8:21 pm

lobai cadangkan siapa blum pergi lebih baik pergi,sbb trip yg jauh2 ni lobai dh jelajah zaman pkai katana dulu tahun 1986 bersama group tabong bikers.smpai la ni group tersebut masih ujud.

lobai423
Private
Private

Posts : 13
Join date : 11/04/2011

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  pokmberk on Thu Apr 14, 2011 9:24 pm

saya dah jalan kan tugas saya sbg warga pie'lang.......

pokmberk
Corporal
Corporal

Posts : 210
Join date : 14/03/2011
Location : AU3, Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  ~»areff peace~» on Fri Apr 15, 2011 8:00 am

pokmberk wrote:saya dah jalan kan tugas saya sbg warga pie'lang.......

Ko mesti piley ubah ke tarikh lain kan.. pomberk..
aku tau..
hehe..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  rashidi on Fri Apr 15, 2011 8:43 am

Okay topic closed...
we try to organize and postponed to another date..

_________________
Akan ku jelajahi keseluruhan Negara Gajah Putih, berkumpulan atau bersaorangan...
PJR 3161 One and Only ER6 with Vance & Hines Exhaust in malaya.

rashidi
Commanding Officer
Commanding Officer

Posts : 207
Join date : 13/03/2011
Age : 52
Location : Ampang/KLCC/Ampang

Back to top Go down

Re: Penentu ride Koh Samui

Post  Sponsored content Today at 1:19 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum