LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  mradz3 on Mon Apr 11, 2011 6:16 pm

xsangka tempat TTS resmi kt Danau tu ada lampan..he3..ingatkan ada patin sungai jer..he3, apa2 pon salute la sb dekat jer dgn umah hamba..bleh la join aja.. Very Happy

mradz3
Private First Class
Private First Class

Posts : 59
Join date : 11/04/2011
Age : 37

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  ~»areff peace~» on Tue Apr 12, 2011 9:39 am

mradz3 wrote:xsangka tempat TTS resmi kt Danau tu ada lampan..he3..ingatkan ada patin sungai jer..he3, apa2 pon salute la sb dekat jer dgn umah hamba..bleh la join aja.. Very Happy




_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  mradz3 on Tue Apr 12, 2011 9:50 am

mak aih...!! betul2 Abg Areff dh kuarkan dia nyer patin sungai..!! hahahaha...lemak berisi dan nyum2... Laughing **tp kolesterol kena jaga maa..

mradz3
Private First Class
Private First Class

Posts : 59
Join date : 11/04/2011
Age : 37

Back to top Go down

4)LampamusWallaweii@Mawar Apt.Sentul... Abey,amende tu? kat mana tu?

Post  naguib888 on Tue Apr 12, 2011 12:35 pm

abeyganahsokmo wrote:
1)Boraque Cafe Danau Kota (PB Hq)
2)Nz Klcc.
3)Canai Cafe Ss 15 Subang.
4)LampamusWallaweii@Mawar Apt.Sentul.
5)Pulau Celcom
6)Mamak Bistro Kedai Kangkang.

terbuka untuk cadangan.....lailai..


4)LampamusWallaweii@Mawar Apt.Sentul... Abey,amende tu? kat mana tu?

naguib888
Private
Private

Posts : 5
Join date : 11/04/2011
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  abeyganahsokmo on Tue Apr 12, 2011 12:44 pm

naguib888 wrote:
abeyganahsokmo wrote:
1)Boraque Cafe Danau Kota (PB Hq)
2)Nz Klcc.
3)Canai Cafe Ss 15 Subang.
4)LampamusWallaweii@Mawar Apt.Sentul.
5)Pulau Celcom
6)Mamak Bistro Kedai Kangkang.

terbuka untuk cadangan.....lailai..


4)LampamusWallaweii@Mawar Apt.Sentul... Abey,amende tu? kat mana tu?
depan umah kita..ala gerai akak yg jual sup tulang tue..lampam selalu melintas blk keje..si wan mmng tk bole lama klau lepak situ.mesti cepat2 naik atas nk buang air katanya.hehe

_________________
http://farm6.static.flickr.com/5190/5633943726_e01232d7de_z.jpg

abeyganahsokmo
Sniper
Sniper

Posts : 313
Join date : 11/03/2011
Age : 40
Location : Sentul-Melaka-K.Bharu 013-2815240

http://facebook . com/ abeycuak . zoul

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  ~»areff peace~» on Tue Apr 12, 2011 1:05 pm

mradz3 wrote:mak aih...!! betul2 Abg Areff dh kuarkan dia nyer patin sungai..!! hahahaha...lemak berisi dan nyum2... Laughing **tp kolesterol kena jaga maa..

Hua hua Hua..



_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  armancbr on Wed Apr 13, 2011 5:47 pm

nk buat TTS ni acara mingguan ke???klu mingguan kena cari port yg senang utk sume ahli PB...

armancbr
Private
Private

Posts : 46
Join date : 13/04/2011
Age : 33
Location : Bentong

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  Hairol21 on Thu Apr 14, 2011 4:17 am

Putrajaya pun OK gak.......

Hairol21
Private
Private

Posts : 47
Join date : 12/04/2011
Location : Putrajaya - Shah Alam - Malacca

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 14, 2011 10:21 am

armancbr wrote:nk buat TTS ni acara mingguan ke???klu mingguan kena cari port yg senang utk sume ahli PB...

Iya lah.. tts kita akan jadikan acara mingguan..
cuma lokasi perlu cadangan.. lokasi jer berubah setiap minggu..
sape yg sudi jadik tuan rumah.. amat di alu2kan..



_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  armancbr on Thu Apr 14, 2011 12:39 pm

~»areff peace~» wrote:
armancbr wrote:nk buat TTS ni acara mingguan ke???klu mingguan kena cari port yg senang utk sume ahli PB...

Iya lah.. tts kita akan jadikan acara mingguan..
cuma lokasi perlu cadangan.. lokasi jer berubah setiap minggu..
sape yg sudi jadik tuan rumah.. amat di alu2kan..


berubah tempat yg jd prob tu...klu boleh nk yg permanent...biar tokey kedai tu hafal ape bende yg kita slalu minum...turun je dr motor air trus smpai... Very Happy Very Happy

armancbr
Private
Private

Posts : 46
Join date : 13/04/2011
Age : 33
Location : Bentong

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  abeyganahsokmo on Thu Apr 14, 2011 12:48 pm

armancbr wrote:
~»areff peace~» wrote:
armancbr wrote:nk buat TTS ni acara mingguan ke???klu mingguan kena cari port yg senang utk sume ahli PB...

Iya lah.. tts kita akan jadikan acara mingguan..
cuma lokasi perlu cadangan.. lokasi jer berubah setiap minggu..
sape yg sudi jadik tuan rumah.. amat di alu2kan..


berubah tempat yg jd prob tu...klu boleh nk yg permanent...biar tokey kedai tu hafal ape bende yg kita slalu minum...turun je dr motor air trus smpai... Very Happy Very Happy

masalah gak tu bro,nnti timbul isu kronisme ...hehe asik2 kedai kakak angkat Areeppp jee.,ini tidak adil!!!kita pusing2 lokasi supaya semua berpeluang jadi tuan tanah.

_________________
http://farm6.static.flickr.com/5190/5633943726_e01232d7de_z.jpg

abeyganahsokmo
Sniper
Sniper

Posts : 313
Join date : 11/03/2011
Age : 40
Location : Sentul-Melaka-K.Bharu 013-2815240

http://facebook . com/ abeycuak . zoul

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  armancbr on Thu Apr 14, 2011 12:59 pm

abeyganahsokmo wrote:
armancbr wrote:
~»areff peace~» wrote:
armancbr wrote:nk buat TTS ni acara mingguan ke???klu mingguan kena cari port yg senang utk sume ahli PB...

Iya lah.. tts kita akan jadikan acara mingguan..
cuma lokasi perlu cadangan.. lokasi jer berubah setiap minggu..
sape yg sudi jadik tuan rumah.. amat di alu2kan..


berubah tempat yg jd prob tu...klu boleh nk yg permanent...biar tokey kedai tu hafal ape bende yg kita slalu minum...turun je dr motor air trus smpai... Very Happy Very Happy

masalah gak tu bro,nnti timbul isu kronisme ...hehe asik2 kedai kakak angkat Areeppp jee.,ini tidak adil!!!kita pusing2 lokasi supaya semua berpeluang jadi tuan tanah.
kedai mna ni??? confused confused confused ...msti ade sejarah ni.. What a Face What a Face What a Face
koi sokong je la...giliran Bentong nnti mintak karakking la sponsor...hehehe...

armancbr
Private
Private

Posts : 46
Join date : 13/04/2011
Age : 33
Location : Bentong

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  ZuL_6ixers on Thu Apr 14, 2011 1:49 pm

hahahaha... betul2.. saya musti pilleyyy.... Cool Cool Laughing Laughing

ZuL_6ixers
Private First Class
Private First Class

Posts : 63
Join date : 18/03/2011
Age : 28
Location : Ampang

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 14, 2011 2:13 pm

abeyganahsokmo wrote:
armancbr wrote:
~»areff peace~» wrote:
armancbr wrote:nk buat TTS ni acara mingguan ke???klu mingguan kena cari port yg senang utk sume ahli PB...

Iya lah.. tts kita akan jadikan acara mingguan..
cuma lokasi perlu cadangan.. lokasi jer berubah setiap minggu..
sape yg sudi jadik tuan rumah.. amat di alu2kan..


berubah tempat yg jd prob tu...klu boleh nk yg permanent...biar tokey kedai tu hafal ape bende yg kita slalu minum...turun je dr motor air trus smpai... Very Happy Very Happy

masalah gak tu bro,nnti timbul isu kronisme ...hehe asik2 kedai kakak angkat Areeppp jee.,ini tidak adil!!!kita pusing2 lokasi supaya semua berpeluang jadi tuan tanah.

Iya lah... kang akak angkat aku je yg kaye...
hehe..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  ustazganu on Thu Apr 14, 2011 6:44 pm

Assalamualaikum,
Saya mohon maaf kerana lama x masuk forum. Maaf sgt. Untuk tts di bangi, lokasinya banyak,
antaranya :
1. Restoran shisha andalus, area kondo intanaria area sepakat indah sec 7, b.b.bangi. restoran arab baru. Resipi lubnan dan jordan. Ada nasi arab, roti arab , kebab dll. Untuk pengisap2 asap, ada shisha, tp lebih baik kurangkan merokok ya, hehe. Mlm2 ramai arab melepak situ.
2. Restoran sup urat ketin (u.k) dan ikan bakar, seksyen 7 juga. Restoran besar dan meriah tp saya kurang ke sini. Ada juga Sup gear box, sate uk, sup urat ketin dll.
3. Restoran austin western style, taman kajang impian, sec 7 lagi. Best restoran ni, air buah pun sedap dan berpatutan.
4. Bangi kopitiam sec 9, sini memang tempat lepak big bikers, r1, rabbit ke, harley, semua ada.

ada lg, area rumah saya ada dlm 30 buah restoran , hehe. Ok slmt ber tts.

_________________

pailang but pie'lang . Beramal Kerana Allah, Hidup Untuk Beribadah, Syurga Menantimu!

ustazganu
Army Corps of Religion
Army Corps of Religion

Posts : 45
Join date : 16/03/2011
Age : 41
Location : Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

http://drfazdi.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  ~»areff peace~» on Fri Apr 15, 2011 9:20 am

2. Restoran sup urat ketin (u.k) dan ikan bakar, seksyen 7 juga. Restoran besar dan meriah tp saya kurang ke sini. Ada juga Sup gear box, sate uk, sup urat ketin dll.

Ustaz.. kat mane niy ek..
nak mkn sop lak ah..
Jom arr...

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  ustazganu on Fri Apr 15, 2011 2:08 pm

~»areff peace~» wrote:2. Restoran sup urat ketin (u.k) dan ikan bakar, seksyen 7 juga. Restoran besar dan meriah tp saya kurang ke sini. Ada juga Sup gear box, sate uk, sup urat ketin dll.

Ustaz.. kat mane niy ek..
nak mkn sop lak ah..
Jom arr...

Jom areff ke bangi sini, sup uk area kedai2 di seksyen 7 bandar baru bangi,
selain sup ali power ustazer6 semenyih, sup urat ketin dan sup gear box di seksyen 7 bangi ni pun dah tersohor, masuk surat khabar lama dah, Smile

_________________

pailang but pie'lang . Beramal Kerana Allah, Hidup Untuk Beribadah, Syurga Menantimu!

ustazganu
Army Corps of Religion
Army Corps of Religion

Posts : 45
Join date : 16/03/2011
Age : 41
Location : Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

http://drfazdi.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  ~»areff peace~» on Mon Apr 18, 2011 3:30 pm

ustazganu wrote:
~»areff peace~» wrote:2. Restoran sup urat ketin (u.k) dan ikan bakar, seksyen 7 juga. Restoran besar dan meriah tp saya kurang ke sini. Ada juga Sup gear box, sate uk, sup urat ketin dll.

Ustaz.. kat mane niy ek..
nak mkn sop lak ah..
Jom arr...

Jom areff ke bangi sini, sup uk area kedai2 di seksyen 7 bandar baru bangi,
selain sup ali power ustazer6 semenyih, sup urat ketin dan sup gear box di seksyen 7 bangi ni pun dah tersohor, masuk surat khabar lama dah, Smile

Adoi aii... terlior niy..
huhu..



_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  ZuL_6ixers on Tue Apr 19, 2011 11:39 am

~»areff peace~» wrote:


huuuuuuu..... Neutral Neutral Neutral

ZuL_6ixers
Private First Class
Private First Class

Posts : 63
Join date : 18/03/2011
Age : 28
Location : Ampang

Back to top Go down

Re: LOKASI TTS RASMI PB..BIKERS KACAK,LICIK NAMUN BERHATI MULIA..

Post  Sponsored content Today at 4:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum