Kuantan Day Trip

View previous topic View next topic Go down

Kuantan Day Trip

Post  ajaaja on Thu Apr 07, 2011 10:53 am


Salam,

Aku lately selalu day trip gi Kuantan, so far dah 3 kali for the past 2 weeks.

Bulan ni pun sama jugak.

So, incase kalo ada sesiapa yang secara kebetulan mempunyai haluan yang sama pada hari yang sama yang berkenaan, harap dapat hello hello lah. Tak lah boring sangat aku sorang-sorang! hehehehe

Cadangan masa bertolak biasanya : 830am dari KL.
Balik : Tengok keadaan. Biasa kalo aku sorang lepas meeting dlm 230pm terus balik jer, layan ikut jalan lama sampai Chenor untuk masuk LPT balik.

Terima Kasih!


ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 07, 2011 2:43 pm

Bagus ah idea ko niy..
tapi aku dah xda kj kat Kuantan dah..
so ko ride g Kuantan atas urusan keje ker? ker kuarge..?
Ya ah.. klu ada kj ke Kuantan aku roger2 ko yer ajaa..



_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  ajaaja on Thu Apr 07, 2011 2:48 pm

~»areff peace~» wrote:Bagus ah idea ko niy..
tapi aku dah xda kj kat Kuantan dah..
so ko ride g Kuantan atas urusan keje ker? ker kuarge..?
Ya ah.. klu ada kj ke Kuantan aku roger2 ko yer ajaa..



Urusan Kerja. Balik hari biasanya.
Biasa gi sorang2 tu yang naik motor jer. Lagipun harga Ron97 dah mengganas sekarang.

Bolehlah nanti incase kalo nak ke Kuantan roger2 la

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  ~»areff peace~» on Tue Apr 12, 2011 9:44 am

ajaa.. bile ko g lagi ek..?
tanye jer dulu..
nak tgk n ejust..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  ajaaja on Tue Apr 12, 2011 10:22 am

~»areff peace~» wrote:ajaa.. bile ko g lagi ek..?
tanye jer dulu..
nak tgk n ejust..

Dalam minggu ni, date to be confirmed. Tak sure bila file aku tu nak siap. InsyaAllah diaorang akan call today to confirm.

Ko nak pergi hari apa agak2?




ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  ~»areff peace~» on Tue Apr 12, 2011 12:47 pm

ajaaja wrote:
~»areff peace~» wrote:ajaa.. bile ko g lagi ek..?
tanye jer dulu..
nak tgk n ejust..

Dalam minggu ni, date to be confirmed. Tak sure bila file aku tu nak siap. InsyaAllah diaorang akan call today to confirm.

Ko nak pergi hari apa agak2?

Aku pom tak kompom lagik.. mggu ni mungkin tak kot..
sbb baru bagi quotation..
Dah dpt projek bru nak g sana..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  imran Z on Tue Apr 12, 2011 6:06 pm

~»areff peace~» wrote:
ajaaja wrote:
~»areff peace~» wrote:ajaa.. bile ko g lagi ek..?
tanye jer dulu..
nak tgk n ejust..

Dalam minggu ni, date to be confirmed. Tak sure bila file aku tu nak siap. InsyaAllah diaorang akan call today to confirm.

Ko nak pergi hari apa agak2?

Aku pom tak kompom lagik.. mggu ni mungkin tak kot..
sbb baru bagi quotation..
Dah dpt projek bru nak g sana..

hahahahahah..ajajaja ...ko dah kena kapor dgn si Arepp tuh..dia layan ko sebenarnya nak menambahkan jumlah score spam dia tu..jawapan dia dh boleh agak dah... yang last tu mesti "sory bro xdpt join..atau "sory bro kena balik Tg Karang"...hahahahha...

imran Z
Sniper
Sniper

Posts : 191
Join date : 15/03/2011
Age : 44
Location : Rawang

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  ajaaja on Tue Apr 12, 2011 6:56 pm

imran Z wrote:
~»areff peace~» wrote:
ajaaja wrote:
~»areff peace~» wrote:ajaa.. bile ko g lagi ek..?
tanye jer dulu..
nak tgk n ejust..

Dalam minggu ni, date to be confirmed. Tak sure bila file aku tu nak siap. InsyaAllah diaorang akan call today to confirm.

Ko nak pergi hari apa agak2?

Aku pom tak kompom lagik.. mggu ni mungkin tak kot..
sbb baru bagi quotation..
Dah dpt projek bru nak g sana..

hahahahahah..ajajaja ...ko dah kena kapor dgn si Arepp tuh..dia layan ko sebenarnya nak menambahkan jumlah score spam dia tu..jawapan dia dh boleh agak dah... yang last tu mesti "sory bro xdpt join..atau "sory bro kena balik Tg Karang"...hahahahha...

hehehehe. Tak per lah, bagi dia peluang tambah posts! hehehehe

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  ajaaja on Wed Apr 13, 2011 8:38 am


Salam,

Aku dah nak ke Kuantan daytrip kejap lagi. Ada sesiapa yang nak bumo aku tolong sms jer..0193308887. Tq


ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  ~»areff peace~» on Wed Apr 13, 2011 9:27 am

ajaaja wrote:
Salam,

Aku dah nak ke Kuantan daytrip kejap lagi. Ada sesiapa yang nak bumo aku tolong sms jer..0193308887. Tq


Tak pat polo ah ajaa.. quot lom approve lagi..
mcm niy lah keje kontrek..



_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  Nightfury on Wed Apr 13, 2011 11:34 am

~»areff peace~» wrote:
ajaaja wrote:
Salam,

Aku dah nak ke Kuantan daytrip kejap lagi. Ada sesiapa yang nak bumo aku tolong sms jer..0193308887. Tq


Tak pat polo ah ajaa.. quot lom approve lagi..
mcm niy lah keje kontrek..



wa dulu keje ni la korek2 lobang... tetibe teringat mase keje kontrek.....

Nightfury
Private
Private

Posts : 40
Join date : 11/04/2011
Age : 33
Location : Batu Caves

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  ~»areff peace~» on Wed Apr 13, 2011 12:35 pm

Nightfury wrote:
~»areff peace~» wrote:
ajaaja wrote:
Salam,

Aku dah nak ke Kuantan daytrip kejap lagi. Ada sesiapa yang nak bumo aku tolong sms jer..0193308887. Tq


Tak pat polo ah ajaa.. quot lom approve lagi..
mcm niy lah keje kontrek..



wa dulu keje ni la korek2 lobang... tetibe teringat mase keje kontrek.....



ni lah antara keje aku bro..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  ajaaja on Thu Apr 14, 2011 8:18 am

~»areff peace~» wrote:
Nightfury wrote:
~»areff peace~» wrote:
ajaaja wrote:
Salam,

Aku dah nak ke Kuantan daytrip kejap lagi. Ada sesiapa yang nak bumo aku tolong sms jer..0193308887. Tq


Tak pat polo ah ajaa.. quot lom approve lagi..
mcm niy lah keje kontrek..



wa dulu keje ni la korek2 lobang... tetibe teringat mase keje kontrek.....



ni lah antara keje aku bro..

hehehe. Yor la Areff..

BTW, semalam trip memang panjang lah untuk satu hari :

S. Alam-->Jerantut-->Temerloh-->kuantan-->Puchong-->S. Alam. Mileage all 691km. $$$ Petrol spend dalam RM90 cause trip terkojar2..
Bayangkan keluar Shah Alam dah dekat 1040am (lewat sikit dari jangkaan & kena sampai appointment Jerantut 1215pm). Semua misi accomplished.

Lotih bonar.

Agaknya macam tu lah rasanya kalo gi konvoi jauh2 kot sorang2..hehehehe

Areff, lepas ni in case nak gi Kuantan or sehala roger aku lah. Life aku dah a bit relief dah. Nak kena buat site visit jer lah lepas nih..

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 14, 2011 10:26 am

ajaaja wrote:
~»areff peace~» wrote:
Nightfury wrote:
~»areff peace~» wrote:
ajaaja wrote:
Salam,
Aku dah nak ke Kuantan daytrip kejap lagi. Ada sesiapa yang nak bumo aku tolong sms jer..0193308887. Tq
Tak pat polo ah ajaa.. quot lom approve lagi..
mcm niy lah keje kontrek..



wa dulu keje ni la korek2 lobang... tetibe teringat mase keje kontrek.....



ni lah antara keje aku bro..
hehehe. Yor la Areff..

BTW, semalam trip memang panjang lah untuk satu hari :
S. Alam-->Jerantut-->Temerloh-->kuantan-->Puchong-->S. Alam. Mileage all 691km. $$$ Petrol spend dalam RM90 cause trip terkojar2..
Bayangkan keluar Shah Alam dah dekat 1040am (lewat sikit dari jangkaan & kena sampai appointment Jerantut 1215pm). Semua misi accomplished.
Lotih bonar.
Agaknya macam tu lah rasanya kalo gi konvoi jauh2 kot sorang2..hehehehe
Areff, lepas ni in case nak gi Kuantan or sehala roger aku lah. Life aku dah a bit relief dah. Nak kena buat site visit jer lah lepas nih..




_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Kuantan Day Trip

Post  Sponsored content Today at 1:18 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum