'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  zairie537 on Mon Apr 11, 2011 9:14 am

kalau dah setuju semua....apa lagi..
kita bakorrr!!!!!!!!! lol! lol! lol!

notausus: dj tommy - midnight blues satu!!!! cheers

zairie537
Corporal
Corporal

Posts : 205
Join date : 14/03/2011
Age : 36
Location : Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  karakking on Mon Apr 11, 2011 9:23 am

Camnapun, boleh kawan, kita kawan ler.... sunny sunny
Best tak best tu, tgk sape kat dlm tu? Rumah besar, tapi kalau tak ceria/bahagia, nak buat apa pun!!

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  adrey on Mon Apr 11, 2011 9:51 am

aku masuk jer mana2... best ker tak ker belakang kira.. janji aku happy dan senang.. pb ker, pbb ker, ferno ker feryes ker apa ker.... aku tetap bawak motorsikal.......juga kereta,, heheheh

adrey
Private
Private

Posts : 8
Join date : 24/03/2011

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  luncai on Mon Apr 11, 2011 10:07 am

poknik510 wrote:
edd wrote:aku suka pb sbb ada abg r1 har...har...harrr...


aku ngan edd sehaluan...hahaha ader abg r1...best gilerr aku try naik dia punya motot...thanks luncai....

alhamdullillah,niat aku ikhlas pakai motor ni...takda niatnak sombong.kalau kawan2 nak merasa bawa,aku tak kisah.....smentara tgh ada,masa ni la nak rasa... tapi aku mmg taktahan dgr M4 abey.... Shocked Shocked


all the best utk PB

luncai
Specialist
Specialist

Posts : 161
Join date : 13/03/2011
Age : 33
Location : melaka

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  mie1012 on Mon Apr 11, 2011 10:54 am

ooo M4 abey rupe nye..aku igt kan jabatan kesihatan bt fogging nyamuk kat lumut hahahahaha gurau je bey jgn mare nnti kene jual..tp mmg best la bunyi M4 tu so kat er6 dh ada ke yg pasang? abg luncai bila lg hehehe

mie1012
Specialist
Specialist

Posts : 159
Join date : 17/03/2011
Location : subang to kl

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  Ijam on Mon Apr 11, 2011 3:00 pm

Salam...bg aku yg penting tak busuk hati & bergerak kehadapan...sedia menerima teguran & memberi teguran untuk kebaikan bersama. Ni sosial club...untuk memupuk tali persahabatan, biar ramai kawan & tak mau berlawan...hehe Very Happy Very Happy Very Happy

Ijam
Private
Private

Posts : 15
Join date : 15/03/2011

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  WSR770 on Mon Apr 11, 2011 3:07 pm

Ijam wrote:Salam...bg aku yg penting tak busuk hati & bergerak kehadapan...sedia menerima teguran & memberi teguran untuk kebaikan bersama. Ni sosial club...untuk memupuk tali persahabatan, biar ramai kawan & tak mau berlawan...hehe Very Happy Very Happy Very Happy
cheers cheers cheers cheers cheers cheers betul tu.... afro afro

WSR770
Private
Private

Posts : 40
Join date : 07/04/2011
Age : 36
Location : KL, Gombak & Betong

http://www.mybike-myride.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  milipalooza on Mon Apr 11, 2011 4:30 pm

gua stuju dgn sume pendapat...tp ape yg dasarnya yg sume tlis berkawan..shabat..aman..ikhlas..jd wjudnya 1 1 club lbih kpd setiakawan..tp kalu xpraktikan buatla ape clubpon mmg xjadi ape..

milipalooza
Private First Class
Private First Class

Posts : 58
Join date : 01/04/2011
Location : Klang laju ke Pj..GothicBikeVrooommm..

http://mililooza@yahoo.com

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  ustaz er6 on Mon Apr 11, 2011 6:26 pm

berkawan dan bersahabatlah kerana ALLAH....x kira dr ceruk dunia mana dtgnya dan dr dunia mana kelabnya..yg penting keikhlasan dr hati utk sama2 beriadah dan bersantai....zasss Cool Cool Cool

ustaz er6
Army Corps of Religion
Army Corps of Religion

Posts : 102
Join date : 13/03/2011
Age : 45
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  milipalooza on Mon Apr 11, 2011 8:55 pm

ustaz er6 wrote:berkawan dan bersahabatlah kerana ALLAH....x kira dr ceruk dunia mana dtgnya dan dr dunia mana kelabnya..yg penting keikhlasan dr hati utk sama2 beriadah dan bersantai....zasss Cool Cool Cool
yes ustaz...ini nmanya sahabat dunia akhirat...

milipalooza
Private First Class
Private First Class

Posts : 58
Join date : 01/04/2011
Location : Klang laju ke Pj..GothicBikeVrooommm..

http://mililooza@yahoo.com

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  ZuL_6ixers on Tue Apr 12, 2011 8:12 am

milipalooza wrote:
ustaz er6 wrote:berkawan dan bersahabatlah kerana ALLAH....x kira dr ceruk dunia mana dtgnya dan dr dunia mana kelabnya..yg penting keikhlasan dr hati utk sama2 beriadah dan bersantai....zasss Cool Cool Cool
yes ustaz...ini nmanya sahabat dunia akhirat...

sama2 kita saling menginagti demi kebaikan kita bersama...

semoga talian persahabtan kita di PB no akan kekal selamanya... Amin... Very Happy Very Happy Wink

ZuL_6ixers
Private First Class
Private First Class

Posts : 63
Join date : 18/03/2011
Age : 28
Location : Ampang

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  karakking on Tue Apr 12, 2011 9:03 am

Niat yg bersih dgn usaha yg murni insyaallah di rahmati allah.
Keep up the good work! Laughing

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  senja_istawana on Tue Apr 12, 2011 9:58 am

PB atau FERNO ???

Teringat dulu, 1st tts kejam kat NZKLCC since aku joint FERNO, antara member pertama yg aku jumpa ialah Tom, Adly, Abey, NizamUPM, Izzu. Diorang ni banyak memberi support dan tunjuk ajar mengenai jentera berkuasa tinggi ni dan antara kawan yg paling supportive. So bagi aku kemana diorang ni pergi, apa projek yg diorang buat, aku akan memberikan sokongan tak berbelah bagi selagi terdaya..

_________________
senja
one ate for two
0123494444



senja_istawana
Sniper
Sniper

Posts : 169
Join date : 14/03/2011
Age : 44
Location : shah alam

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  poknik510 on Tue Apr 12, 2011 10:40 am

kalau benar apa yang dikata oleh kawan2 sumerrrr..apa lagi ditunggu...jgn lupe malam ini 12/4/11...jom hadirkan diri kite semua (yang berkesempatan)ke launching PB kat boraque danau kota.kita rapatkan tali persaudaraan dan ukhwah sesama kite...insyaallah....

_________________
Berilmu tanpa beramal adalah sia-sia, Beramal tanpa ilmu adalah gil!

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  hatta on Wed Apr 13, 2011 4:22 pm

milipalooza wrote:gua stuju dgn sume pendapat...tp ape yg dasarnya yg sume tlis berkawan..shabat..aman..ikhlas..jd wjudnya 1 1 club lbih kpd setiakawan..tp kalu xpraktikan buatla ape clubpon mmg xjadi ape..

ada club yg jadi walau x dipraktikkan....contohnya clubmed...heee.. kalu nk hepy dan x ada masalah joint lah kelab ronggeng cik kiah....ahakkhhssss.. pasti abg2 teruja..mailah abg....

hatta
Private
Private

Posts : 39
Join date : 29/03/2011
Age : 38
Location : N9

Back to top Go down

Re: 'pb@Ferno'?maner yg gua suka....

Post  Sponsored content Today at 4:38 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum