TTS 15 April 2011 @ Umai D'Lake, Putrajaya

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: TTS 15 April 2011 @ Umai D'Lake, Putrajaya

Post  iceman on Sun Apr 17, 2011 6:27 pm

die punye makan sedap tak?????? boleh repeat tak???

iceman
Private
Private

Posts : 1
Join date : 11/04/2011

Back to top Go down

Re: TTS 15 April 2011 @ Umai D'Lake, Putrajaya

Post  flamiyoes on Sun Apr 17, 2011 8:13 pm

bleh ajer nak repeat.. aku tingat LEMPENG weiiiii.. sedap tuuuuuu

hehehe aper abey.. abey kna pulang menunaikan tanggungjawab hehehe

flamiyoes
Private First Class
Private First Class

Posts : 83
Join date : 22/03/2011

Back to top Go down

Re: TTS 15 April 2011 @ Umai D'Lake, Putrajaya

Post  ~»areff peace~» on Mon Apr 18, 2011 8:10 am

flamiyoes wrote:terima kasih kepada semua yang hadir, hehehehe berjumpa org baru yg masih TERUNA lagi ni dlm arena big bike ni hehehe motornya ialah er6n 2008 hehehe.. baru jer beberapa hari (ker dah seminggu skang?) menjadi biker.. tahniah!!!!

Tahniah jugak dari areff..
kerna telah berjaya menganjurkan TTs
hebat niy..





_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: TTS 15 April 2011 @ Umai D'Lake, Putrajaya

Post  ajaaja on Mon Apr 18, 2011 10:30 am


Nama aku jer tak termasuk dalam list... Maybe sebab aku chow awal kot!. hehehehe

ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: TTS 15 April 2011 @ Umai D'Lake, Putrajaya

Post  hatta on Mon Apr 18, 2011 10:55 am

perghh makannya terbaik jugak la..chiken chop dia pun boleh tahan la...keep it up am..
:- to bro am.. aku rasa ko tmbah ckit sos utk chicken chop tu.. ko tambah mushroom sos je bru terangkat lg...heee..nk resipi boleh bg..hee
:- to bro eddiekidrock, tahniah kerana mendapat jentera kesayangan..dah tahniah juga joint pielang bikers...so ada apa2 mslh kasi tanya je otai pielang ni sure dia org leh bantu punya..
apa2 pun umai kira port terbaik la.. boleh buat private party tu.. nanti aku plan anjurkan BBQ party ngan bro am utk pielang bikers sempena perasmian itu hari ye..tungguuuuuuuuuu.....

hatta
Private
Private

Posts : 39
Join date : 29/03/2011
Age : 38
Location : N9

Back to top Go down

Re: TTS 15 April 2011 @ Umai D'Lake, Putrajaya

Post  nizam_upm on Mon Apr 18, 2011 11:33 am

ajaaja wrote:
Nama aku jer tak termasuk dalam list... Maybe sebab aku chow awal kot!. hehehehe

dah masuk bro... Very Happy Very Happy

_________________
Four wheels move the body.. Two wheels move the soul..
Four wheels is transportation.. Two wheels is an attitude..
FACEBOOK - Nizam Baharom
BB Pin - 236310A1

nizam_upm
Sniper
Sniper

Posts : 250
Join date : 11/03/2011
Age : 33
Location : Kajang, Selangor

Back to top Go down

Re: TTS 15 April 2011 @ Umai D'Lake, Putrajaya

Post  Sponsored content Today at 4:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum