Ketam lagi...

View previous topic View next topic Go down

Ketam lagi...

Post  mike on Wed Mar 30, 2011 10:54 pm

mamat2 uk dah excited main duke kecik ni:
http://www.fastbikesmag.com/2011/03/30/ktm-duke-125-launch/
http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/First-rides--tests/2011/March/mar2811-ktm-duke-125-first-ride/

malaysia dengarnya masuk hujung tahun, & 200cc.
mcm tringin jek angkat satu moto buat main2 heheh...



p.s.: tapi dengar khabar after service sales & warranty KTM Malaysia sux
http://www.facebook.com/pages/KTM-MALAYSIA/124763760878190
Shocked Crying or Very sad

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: Ketam lagi...

Post  karakking on Thu Mar 31, 2011 8:15 am

nak buat main cari motocross aje bro ...
yg service n spare part tu yg tak larat nak dgr!! Apa2 hal kena tanya org yg dah pakai KeTaM nie.

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: Ketam lagi...

Post  zairie537 on Thu Mar 31, 2011 1:53 pm

cantik mmg cantik....
tapi, sebab motor yg mahal, nnt gelak dek org Chenor je la bile masuk kebun mcm malu2 lahanat.

klu pakai KLX, baru la ada cara....konfiden je melambung2 celah sawit n getah. KTM nih... kalau jatuh, pecah....adumakkkk haaaiiiii...

zairie537
Corporal
Corporal

Posts : 205
Join date : 14/03/2011
Age : 36
Location : Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: Ketam lagi...

Post  ~»areff peace~» on Thu Mar 31, 2011 5:45 pm

mike wrote:mamat2 uk dah excited main duke kecik ni:
http://www.fastbikesmag.com/2011/03/30/ktm-duke-125-launch/
http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/First-rides--tests/2011/March/mar2811-ktm-duke-125-first-ride/

malaysia dengarnya masuk hujung tahun, & 200cc.
mcm tringin jek angkat satu moto buat main2 heheh...



p.s.: tapi dengar khabar after service sales & warranty KTM Malaysia sux
http://www.facebook.com/pages/KTM-MALAYSIA/124763760878190
Shocked Crying or Very sad

Macam cun jer..
ada maklumat harge tak mike?

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Ketam lagi...

Post  mike on Thu Mar 31, 2011 9:09 pm

khabarnya ini dlm 15-18k.
any takers? Rolling Eyes

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: Ketam lagi...

Post  edd on Sat Apr 02, 2011 2:31 pm

mcm stim gak, tpi klo x mmpu aku amik orion jer laa

edd
Private First Class
Private First Class

Posts : 97
Join date : 16/03/2011
Age : 42
Location : RAWang

Back to top Go down

Re: Ketam lagi...

Post  Sponsored content Today at 4:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum