kedai yg patut anda pergi - rege baikkk punya

View previous topic View next topic Go down

kedai yg patut anda pergi - rege baikkk punya

Post  karakking on Wed Mar 30, 2011 8:35 am

Matlamat posting nie utk share info pasal kedai/bengkel yg agak2 baik utk di kongsi bersama;
Selain kedai kangkang yg mmg dah terkenal dgn kemurahan tayarnya, dapat satu lg info kedai tayar murah.

Bengkel di Equine Park (belah2 pasar borong sri kembagan) Mitchelin PR02 Depan belakang rm800 or katanya Depan 350, bkg 450! Siap pasang.
Detail lokasi aku takde tapi contact ada i.e. Sures - 012-012-6789438. Cuma dia tak simpan stock, kena call dulu.

So sape yg tau kedai custom/fiber belah2 tu yg murah/elok tu boleh ler post kat sini. Aku dgr cerita aje.

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: kedai yg patut anda pergi - rege baikkk punya

Post  ~»areff peace~» on Wed Mar 30, 2011 10:11 am

Haha..
kalu aku kata kangkang mcm mn?
balik2 kangkang..
balik balik kang2..
kang2 kang2..
hampehh..
hehe..





_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: kedai yg patut anda pergi - rege baikkk punya

Post  mie1012 on Wed Mar 30, 2011 1:36 pm

xkisah la kangkang ke xkangkang ke yg penting parts n workmanship bgs n harga munasabah..inform je la kat sini so bleh la kawan2 lain serang klw nak cari apa2 kan.. Cool

mie1012
Specialist
Specialist

Posts : 159
Join date : 17/03/2011
Location : subang to kl

Back to top Go down

Re: kedai yg patut anda pergi - rege baikkk punya

Post  azargoz on Fri Apr 01, 2011 9:47 pm

kalau kedai custom tu aku tahu ler pelam blog nyer bengkel..endau namanyer...

X merah lokasi

bulat kuning pasar borong

segitiga ijau petronas

petak biru giant baru..

selamat mencari...custom terbaik cat pon terbaik aremin tgh wat moto dier kat sini...isix pon dari sini

ade satu er6n 2008 convert r1 dalam pembikinan...

sesat call jer aku...




azargoz
Private
Private

Posts : 20
Join date : 01/04/2011
Age : 29
Location : Seri Kembangan [WUF4033]{0174065103}

Back to top Go down

Re: kedai yg patut anda pergi - rege baikkk punya

Post  Sponsored content Today at 4:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum