hobby lain selain bermotosikal

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  poknik510 on Fri Apr 15, 2011 10:05 am

hehe..jom...ada sesapa lagi nak ceciter hobi korang masa kecil dan sekarang nih...jom...citerr...jgn malu...kenangan tu sangat indah...jom..ceciter laa...weiiii

_________________
Berilmu tanpa beramal adalah sia-sia, Beramal tanpa ilmu adalah gil!

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  ajaaja on Fri Apr 15, 2011 4:01 pm

zairie537 wrote:
karakking wrote:
BY86 wrote:Sejak ada er6 ni semua peralatan pancing telah bersawang n berdebu.

By, kuala selangor tlg survey2 balik port. ada masa kita buat trip nostalgia nie! Twisted Evil

phantom bank bleh mancing lagi ke?

Aku dulu2 gi One Fathom Bank pun sebab compnay yang aku kerja dulu construct rumah api tu..Now tak sure dah. Pergi sana dulu2 pun naik bot laju Jabatan Laut jer. FOC

Tapi memang selesa gila mancing atas tu sebab ada helipad & pelantar. Bilik pun aircond. Kat sana memancing kena guna teknik belon.



ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  karakking on Fri Apr 15, 2011 4:11 pm

Teknik2 nie aku tak reti, sebab aku guna koyan. Tali pulak 250 lb senang nak gulung dan tak kusut! maklumlah nak tarik dari 50 meter dari aras laut ke atas platform!
Very Happy Very Happy

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  erry on Fri Apr 15, 2011 8:20 pm

Hobi.. Rolling Eyes Rolling Eyes

Nk cite jgk ahh... Smile

Mse skola dlu ske kmpul kete dash mcm2 jnis..ble dpt je lsen muto dh jdi kaki
rewang hakhak..ptg2 rnda 1 kg dgn EX5 ushar aweks mmg market arr mse 2 hehehe Very Happy Very Happy
ble dh kje ikt plak kwn2 lyn remote car 2 pn x lme hangat2 taik ayam je..skrang agk2 boring lyn game x pn
tido lg best..klu boring jgk sental er6 smpai kilat..hahahahah.. Laughing Laughing

erry
Specialist
Specialist

Posts : 127
Join date : 17/03/2011
Age : 30
Location : desa petaling-s.alam-n9

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  Suarez on Fri Apr 15, 2011 8:28 pm

Nightfury wrote:
selain tu hobby wa ke stadium shah alam tgk RED GIANT beraksi...
afro afro afro afro afro afro

bro nightfury, yang ni hobi kita sama..setakat ni baru miss skali je game selangor..time lawan t-team minggu lepas..esok lawan PERAK..jgn lupa dtg..perlawanan tumpuan tu..

tapi saya xminat MAN UTD...saya sudah tentu 'The Reds' Wink

Suarez
Private
Private

Posts : 18
Join date : 11/04/2011
Location : shah alam - puchong

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  edd on Sat Apr 16, 2011 10:32 pm

hobi aku ........main pingpong

edd
Private First Class
Private First Class

Posts : 97
Join date : 16/03/2011
Age : 42
Location : RAWang

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  flamiyoes on Sun Apr 17, 2011 8:55 pm

Hobi saya selain bermotorsikal ialah

1. membaca buku cerita - hobi stendet budak skema, yg x pandai berkawan mcm saya ni
2. menonton wayang - boleh tgk sorang2, berdua atau beramai2.. i dont mind...
3. Swimming - sbb berenang ialah senaman yg paling relax,


yang di atas tu mmg tetap dan berpencen punyer hobi lah.. hehehe

kalo kengkawan lain pnah mencuba hobi helikopter kawalan jauh, memancing, yang kini ditinggalkan sampai bersawang benda2 tu .. saya pun ada No No No saya ada berus lukisan, warna acrylic , palet dan frame utk melukis batik.. hehehehe sampai skang hanya 1 saja hasil yang saya hasilkan dari hobi tu.. hehe melukis batik.. tapi bagus melukis batik ni... release tension..... insyaallah ada masa terluang kat rumah baru nnt, nak coba melukis lak... cheers cheers

flamiyoes
Private First Class
Private First Class

Posts : 83
Join date : 22/03/2011

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  poknik510 on Mon Apr 18, 2011 7:39 am

weii cikgu/.......luikis gambo ambo so.......hehehehe

_________________
Berilmu tanpa beramal adalah sia-sia, Beramal tanpa ilmu adalah gil!

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  karakking on Mon Apr 18, 2011 8:14 am

poknik510 wrote:weii cikgu/.......luikis gambo ambo so.......hehehehe

Lukis moleh2 batek tu, pasa poknik nak paka masa gi cherating nanti .... hah ha ha .... bertambah ayu!! Very Happy Very Happy

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  Sponsored content Today at 1:18 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum