hobby lain selain bermotosikal

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  poknik510 on Mon Mar 28, 2011 10:45 am

karakking wrote:nak citer hobby sekarang, tercerita hobby masa zaman dolu2. Sebab zaman sekarang nie ada lagi ke budak2 buat? Aku rasa ada kot kat kg2 yg jauh sikit dari pembangunan. Kalau kat kg aku dok tu, takde lain ler merempit and ronda2 pusing kampung je aku tgk.

Mungkin dulu2 susah, maka hobby2 mewah nie kurang! So aku dah jumpa doh geng memedap dan menimba ikan nie!! Jommm bila2 musim kering! Very Happy


kalaulah dapat kite kembali kezaman budak2 dulu..bestnyerrr....tp x dpt laa naik motot er6 geng...aku smpi skrg masih aktif cr ikan nih...jom zal...kau cakap jerr mana ader lubok ikan nak kering...kite teroka..hahahaha

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  karakking on Mon Mar 28, 2011 1:14 pm

poknik510 wrote:
karakking wrote:nak citer hobby sekarang, tercerita hobby masa zaman dolu2. Sebab zaman sekarang nie ada lagi ke budak2 buat? Aku rasa ada kot kat kg2 yg jauh sikit dari pembangunan. Kalau kat kg aku dok tu, takde lain ler merempit and ronda2 pusing kampung je aku tgk.

Mungkin dulu2 susah, maka hobby2 mewah nie kurang! So aku dah jumpa doh geng memedap dan menimba ikan nie!! Jommm bila2 musim kering! Very Happy


kalaulah dapat kite kembali kezaman budak2 dulu..bestnyerrr....tp x dpt laa naik motot er6 geng...aku smpi skrg masih aktif cr ikan nih...jom zal...kau cakap jerr mana ader lubok ikan nak kering...kite teroka..hahahaha

bole bole ... ler nie asyik ujan aje ...
bukan air sungai je naik, air lain pun naik sampai ke kepala!!

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  rburns on Mon Mar 28, 2011 1:42 pm

karakking wrote:
poknik510 wrote:
karakking wrote:nak citer hobby sekarang, tercerita hobby masa zaman dolu2. Sebab zaman sekarang nie ada lagi ke budak2 buat? Aku rasa ada kot kat kg2 yg jauh sikit dari pembangunan. Kalau kat kg aku dok tu, takde lain ler merempit and ronda2 pusing kampung je aku tgk.

Mungkin dulu2 susah, maka hobby2 mewah nie kurang! So aku dah jumpa doh geng memedap dan menimba ikan nie!! Jommm bila2 musim kering! Very Happy


kalaulah dapat kite kembali kezaman budak2 dulu..bestnyerrr....tp x dpt laa naik motot er6 geng...aku smpi skrg masih aktif cr ikan nih...jom zal...kau cakap jerr mana ader lubok ikan nak kering...kite teroka..hahahaha

bole bole ... ler nie asyik ujan aje ...
bukan air sungai je naik, air lain pun naik sampai ke kepala!!

bahaya ko ni rizal... kalau duduk2 tu kepala kena tegak je.. jangan senget2...
nanti air meleleh kuar ikut telinga... kahkahkah...!!
tak caya ko tengok kat abey....

_________________

rburns
Sniper
Sniper

Posts : 246
Join date : 21/03/2011

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  poknik510 on Tue Mar 29, 2011 12:21 pm

blake pare...air naik atah palo sokmo.....hehehehe....

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  karakking on Tue Mar 29, 2011 12:31 pm

cepat .. cepat ... nak gak dgr cerita kaki pancing ikan nie.

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  poknik510 on Wed Mar 30, 2011 7:44 am

karakking wrote:cepat .. cepat ... nak gak dgr cerita kaki pancing ikan nie.

dulu aku selalu juga g mancing nih....kat laut laa...kalau pancing sungai ni kureng skit...tp lepas aku beli motot er6 nih...aktiviti mancing aku dah lupakan...maklumlah dah ado hobi baru.....skrg ni ...dok gilo ko kamera pulak doh....aduii...tu jenis hobi yang perabih kan pitih semua tuh......baik hobi budak kg..x habiskan duit..mendap puyuh..panggil wak2....menimba kubang ikan...hahahaha

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  rburns on Wed Mar 30, 2011 7:47 am

poknik510 wrote:
karakking wrote:cepat .. cepat ... nak gak dgr cerita kaki pancing ikan nie.

dulu aku selalu juga g mancing nih....kat laut laa...kalau pancing sungai ni kureng skit...tp lepas aku beli motot er6 nih...aktiviti mancing aku dah lupakan...maklumlah dah ado hobi baru.....skrg ni ...dok gilo ko kamera pulak doh....aduii...tu jenis hobi yang perabih kan pitih semua tuh......baik hobi budak kg..x habiskan duit..mendap puyuh..panggil wak2....menimba kubang ikan...hahahaha
Poknik... tapi hobi ni buleh buat duit kalau bersungguh...!!! hehehe

_________________

rburns
Sniper
Sniper

Posts : 246
Join date : 21/03/2011

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  karakking on Wed Mar 30, 2011 9:08 am

rburns wrote:
poknik510 wrote:
karakking wrote:cepat .. cepat ... nak gak dgr cerita kaki pancing ikan nie.

dulu aku selalu juga g mancing nih....kat laut laa...kalau pancing sungai ni kureng skit...tp lepas aku beli motot er6 nih...aktiviti mancing aku dah lupakan...maklumlah dah ado hobi baru.....skrg ni ...dok gilo ko kamera pulak doh....aduii...tu jenis hobi yang perabih kan pitih semua tuh......baik hobi budak kg..x habiskan duit..mendap puyuh..panggil wak2....menimba kubang ikan...hahahaha
Poknik... tapi hobi ni buleh buat duit kalau bersungguh...!!! hehehe

Gambiraaannn ..... hobby yg x terlaksana. suka gbr utk kenang-kenangan aje. Pakai compact cam. Yg lain, leceh sikit sebab malas nak bawak ke hulu ke hilir set.
Mmg boleh buat duit, tapi nak spent masa tu la, yg paling penting, macam mana kita enjoy the hobby.

Berbalik kepada mencari ikan, baru beli 3 utas jaring 80 m ke kaki tak ingat. Saiz 2 1/4, 2 3/4" dan 3 1/4" dan jaring siam. setakat nie, jaring siam aje yg ke air. Bot or kayak dlm kira2 dan survey - blm tercapai. Ada lah tu nnti.

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  rburns on Wed Mar 30, 2011 9:49 am

karakking wrote:
rburns wrote:
poknik510 wrote:
karakking wrote:cepat .. cepat ... nak gak dgr cerita kaki pancing ikan nie.

dulu aku selalu juga g mancing nih....kat laut laa...kalau pancing sungai ni kureng skit...tp lepas aku beli motot er6 nih...aktiviti mancing aku dah lupakan...maklumlah dah ado hobi baru.....skrg ni ...dok gilo ko kamera pulak doh....aduii...tu jenis hobi yang perabih kan pitih semua tuh......baik hobi budak kg..x habiskan duit..mendap puyuh..panggil wak2....menimba kubang ikan...hahahaha
Poknik... tapi hobi ni buleh buat duit kalau bersungguh...!!! hehehe

Gambiraaannn ..... hobby yg x terlaksana. suka gbr utk kenang-kenangan aje. Pakai compact cam. Yg lain, leceh sikit sebab malas nak bawak ke hulu ke hilir set.
Mmg boleh buat duit, tapi nak spent masa tu la, yg paling penting, macam mana kita enjoy the hobby.

Berbalik kepada mencari ikan, baru beli 3 utas jaring 80 m ke kaki tak ingat. Saiz 2 1/4, 2 3/4" dan 3 1/4" dan jaring siam. setakat nie, jaring siam aje yg ke air. Bot or kayak dlm kira2 dan survey - blm tercapai. Ada lah tu nnti.
Apalagi Rizal..... jom carik ikan...!! best nih...!! Mana tau skill masa bisdak2 ada lagik....!!

_________________

rburns
Sniper
Sniper

Posts : 246
Join date : 21/03/2011

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  poknik510 on Fri Apr 01, 2011 1:10 pm

wow..best ni....jom masuk ulu tembeling ngan 4x4 karakking...mancing kerr...aper kerr..musti best....bila nak p tahan pukat weiii....aku nak ikut.......

_________________
Berilmu tanpa beramal adalah sia-sia, Beramal tanpa ilmu adalah gil!

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  zairie537 on Fri Apr 01, 2011 3:28 pm

poknik510 wrote:wow..best ni....jom masuk ulu tembeling ngan 4x4 karakking...mancing kerr...aper kerr..musti best....bila nak p tahan pukat weiii....aku nak ikut.......

nak ikut!!!

zairie537
Corporal
Corporal

Posts : 205
Join date : 14/03/2011
Age : 36
Location : Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  karakking on Fri Apr 01, 2011 4:03 pm

poknik510 wrote:wow..best ni....jom masuk ulu tembeling ngan 4x4 karakking...mancing kerr...aper kerr..musti best....bila nak p tahan pukat weiii....aku nak ikut.......

Ulu tembeling dgn standard 4x4 boleh lepas. Last trip membeli aje napuh .... lepas ler nak merasa.
Cerita napuh2 nie pulak, hobby nie tak masuk dgn aku. Ikut 2-3 kali menyuluh, mak hai, tak menjiwai. Takut pun ada, sebab nak letak gap dgn org yg bawak bedil tu!
Jadinya, beli je ler kalau nak makan sangat. Tu pun kena tau lubang.

Kat tpt aku gi tu pok nik, kuala sungai dia jadi santuary. Nak mancing/pukat kena kat bawah .... ko tau la kan kerja ko tu!! Tapi dia punya tempat tu, tgk lampam2 dia (nie lampam betul tau!!) baling roti, aku rasa kalau tgk mcm nak terjun!

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  ~»areff peace~» on Mon Apr 04, 2011 1:42 pm

karakking wrote:
poknik510 wrote:wow..best ni....jom masuk ulu tembeling ngan 4x4 karakking...mancing kerr...aper kerr..musti best....bila nak p tahan pukat weiii....aku nak ikut.......

Ulu tembeling dgn standard 4x4 boleh lepas. Last trip membeli aje napuh .... lepas ler nak merasa.
Cerita napuh2 nie pulak, hobby nie tak masuk dgn aku. Ikut 2-3 kali menyuluh, mak hai, tak menjiwai. Takut pun ada, sebab nak letak gap dgn org yg bawak bedil tu!
Jadinya, beli je ler kalau nak makan sangat. Tu pun kena tau lubang.

Kat tpt aku gi tu pok nik, kuala sungai dia jadi santuary. Nak mancing/pukat kena kat bawah .... ko tau la kan kerja ko tu!! Tapi dia punya tempat tu, tgk lampam2 dia (nie lampam betul tau!!) baling roti, aku rasa kalau tgk mcm nak terjun!

Zal.. kalu masuk guna scrambler kena bawak myk spare x..
jauh ke nak masuk dlm..
bule bwk jala ker..? cepat sikit nak pat lampam.. (lampam betul ya..)
hehe..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  karakking on Wed Apr 06, 2011 9:53 am

Yg nie kat ulu tembeling la bro .... naik 4x4
Yg dekat2 sini, poknik tau port kot, org lembaga ikan tu! Laughing Laughing

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  poknik510 on Fri Apr 08, 2011 8:35 am

karakking wrote:
poknik510 wrote:wow..best ni....jom masuk ulu tembeling ngan 4x4 karakking...mancing kerr...aper kerr..musti best....bila nak p tahan pukat weiii....aku nak ikut.......

Ulu tembeling dgn standard 4x4 boleh lepas. Last trip membeli aje napuh .... lepas ler nak merasa.
Cerita napuh2 nie pulak, hobby nie tak masuk dgn aku. Ikut 2-3 kali menyuluh, mak hai, tak menjiwai. Takut pun ada, sebab nak letak gap dgn org yg bawak bedil tu!
Jadinya, beli je ler kalau nak makan sangat. Tu pun kena tau lubang.

Kat tpt aku gi tu pok nik, kuala sungai dia jadi santuary. Nak mancing/pukat kena kat bawah .... ko tau la kan kerja ko tu!! Tapi dia punya tempat tu, tgk lampam2 dia (nie lampam betul tau!!) baling roti, aku rasa kalau tgk mcm nak terjun!

betul tu zal...skrg ni dah banyak sungai2 di malaysia ni dijadikan santuary. ni nak mengelakkan spesis ikan tersebut dari pupus. maklumlah..skrg ni manusia ni rakus..setakat menjala dan memancing.ikan x kan pupus...tp dituba dan di bom nya ikan. bukan setakat ikan..buaya pun x nak tinggal lagi dalam sungai nih.jabatan perikanan telah memilih beberapa sungai..termasuk kuala sg ulu tembeling tuh sbg santuary ikan air tawar.moga usaha murni jabatan perikanan tu membuahkan hasilnya..insyaallah. kat sabah usaha sedemikian sudah terbukti berkesan.ikan kelah seberat 2 kg boleh menghampiri pengunjung untuk makan makanan yang diberi...oleh pengunjung.dalam sungai penuh dengan ikan spesis kelah.ini semua memerlukan kesedaran masyarakat setempat..harap santuary ikan air tawar kat tembeling dan kuala medang lipis akan berjaya...insyaallah...

_________________
Berilmu tanpa beramal adalah sia-sia, Beramal tanpa ilmu adalah gil!

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  ~»areff peace~» on Fri Apr 08, 2011 3:37 pm

poknik510 wrote:
karakking wrote:
poknik510 wrote:wow..best ni....jom masuk ulu tembeling ngan 4x4 karakking...mancing kerr...aper kerr..musti best....bila nak p tahan pukat weiii....aku nak ikut.......

Ulu tembeling dgn standard 4x4 boleh lepas. Last trip membeli aje napuh .... lepas ler nak merasa.
Cerita napuh2 nie pulak, hobby nie tak masuk dgn aku. Ikut 2-3 kali menyuluh, mak hai, tak menjiwai. Takut pun ada, sebab nak letak gap dgn org yg bawak bedil tu!
Jadinya, beli je ler kalau nak makan sangat. Tu pun kena tau lubang.

Kat tpt aku gi tu pok nik, kuala sungai dia jadi santuary. Nak mancing/pukat kena kat bawah .... ko tau la kan kerja ko tu!! Tapi dia punya tempat tu, tgk lampam2 dia (nie lampam betul tau!!) baling roti, aku rasa kalau tgk mcm nak terjun!

betul tu zal...skrg ni dah banyak sungai2 di malaysia ni dijadikan santuary. ni nak mengelakkan spesis ikan tersebut dari pupus. maklumlah..skrg ni manusia ni rakus..setakat menjala dan memancing.ikan x kan pupus...tp dituba dan di bom nya ikan. bukan setakat ikan..buaya pun x nak tinggal lagi dalam sungai nih.jabatan perikanan telah memilih beberapa sungai..termasuk kuala sg ulu tembeling tuh sbg santuary ikan air tawar.moga usaha murni jabatan perikanan tu membuahkan hasilnya..insyaallah. kat sabah usaha sedemikian sudah terbukti berkesan.ikan kelah seberat 2 kg boleh menghampiri pengunjung untuk makan makanan yang diberi...oleh pengunjung.dalam sungai penuh dengan ikan spesis kelah.ini semua memerlukan kesedaran masyarakat setempat..harap santuary ikan air tawar kat tembeling dan kuala medang lipis akan berjaya...insyaallah...

Woii.. bile nak wat trip mancin niy oii..
zal.. ko dah ada jaring tu.. leh ah g Janda bek
kat air terjun tu.. dpt ikan trus bakar..
fresh bro..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  mike on Wed Apr 13, 2011 9:07 pm

sape suka tgk muvi kt cinema?
nk tengok ajak mike oki..the jelita the better Wink Laughing

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  Suarez on Wed Apr 13, 2011 11:10 pm

hobi saya selain aktiviti permotoran ialah bermain games...main games ni pun berevolusi gak...kalau masa kecik2 dulu time sekolah rendah permainan kegemaran ialah main guli, konda kondi, main pemadam, ais krim soda (ni main pijak2 kasut), bola sepak kertas, main getah zero point (ni syok sbb main ngn budak pompuan), main kad (donkey,happy family, snap dan sebagainya..), main batang aiskrim dan main cop tiang..

tp bila dah masuk sekolah menengah n universiti, main kuda pernah menjadi sebahagian dari hobi..(nasib baik dah insaf)..

skang ni dah masuk zaman kerja, masih dgn hobi main games..main Winning 11 dan PES....ps3 dan seangkatan dengannya..


Suarez
Private
Private

Posts : 18
Join date : 11/04/2011
Location : shah alam - puchong

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  BY86 on Wed Apr 13, 2011 11:39 pm

Sejak ada er6 ni semua peralatan pancing telah bersawang n berdebu.

BY86
Specialist
Specialist

Posts : 114
Join date : 20/03/2011
Age : 44
Location : Kuala Selangor

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  karakking on Thu Apr 14, 2011 8:58 am

BY86 wrote:Sejak ada er6 ni semua peralatan pancing telah bersawang n berdebu.

By, kuala selangor tlg survey2 balik port. ada masa kita buat trip nostalgia nie! Twisted Evil

karakking
Sergeant
Sergeant

Posts : 335
Join date : 16/03/2011
Age : 44
Location : Karak (KIC) - KLCC

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  poknik510 on Thu Apr 14, 2011 2:42 pm

karakking wrote:
BY86 wrote:Sejak ada er6 ni semua peralatan pancing telah bersawang n berdebu.

By, kuala selangor tlg survey2 balik port. ada masa kita buat trip nostalgia nie! Twisted Evil


ambo setuju sesangat ngan cadangan karakking nih....

_________________
Berilmu tanpa beramal adalah sia-sia, Beramal tanpa ilmu adalah gil!

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  Nightfury on Thu Apr 14, 2011 3:37 pm

hobby wa....ntah xtau nak cite cmne.....

mase sekolah dulu biase la ponteng sek. g mandi sungai, masuk sek. asrama ape lg....panjat pagar utk aktivivi penyeludupan.....
abis sek plak lain lak hobbynye.... bermula masuk ke arena permotoran 2biji 125z, 1biji kriss wa beli... asal ade mase terluang merempit.... biase ar sukat jalan kt KL ni......
pastu smbg lak zaman bercinta biase abis semua cite wa tgk kt paggung terbwk2 sampai skrg....
main game PC sampai meletop, PS2 pon meletop gak PS3 bini xbg beli...sbb xjage anak...,
tahun lepas wa layan main helicopter...dh bersawang xde m'ber nk main(jgn skali2 terjebak mmg menghabiskan duit)
tahun lepas gak wa layan pancing tp kat laut la.... joran pon dh bersawang....
selain tu hobby wa ke stadium shah alam tgk RED GIANT beraksi...ataupun tgk EPL....wa pon fan MANU gak......
stakat nk frendly futsal tu no. hal la.....
terkini wa join lak bdk2 Pie'lang.... bw moto besar laju2.... masuk 30an xtau la ape lak hobbynye nanti......

itu saje cita wa tQVM........
afro afro afro afro afro afro

Nightfury
Private
Private

Posts : 40
Join date : 11/04/2011
Age : 33
Location : Batu Caves

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  ajaaja on Thu Apr 14, 2011 3:38 pm

Hobi masa kecik2 tak ingat sangat..tapi rasanya main tembak2 tu biasa lah.

Masa bujang dulu2 hobi utama panjat gunung, modify/race kete & pancing ke laut. Paling jauhpergi mancing kat Rumah Api One Fathom Bank tu. Dulu2 ada workshop sendiri kat TTDI Shah Alam.

Dah tua2 ni main internet jer la + kete sikit2. Beli basikal pun tak ter-ride dah.

Motor2 ni baru nak ceburi.


ajaaja
Specialist
Specialist

Posts : 108
Join date : 30/03/2011
Location : Shah Alam Bandar Ntah Apa2 0193308887

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  senja_istawana on Thu Apr 14, 2011 11:07 pm

adoiyaii.. Korang ni boleh plak citer pasal hobi mancing, memang aku tak boleh nak masuk line pancing ni, padahal bapak aku punyalah otai pancing kat laut, sampaikan bot kayu yg 12 kaki dia tukang sendiri aje, masa kecik dulu puasla makan ikan laut fresh, kami adik beradik sorang pun tak mewarisi hobi bapak aku ni, so bila korang cerita pasal hobi pancing ni teringat dulu bapak aku ajak aku pegi kelaut pasal member dia tak jadi pegi. Kitorang pakai pukat je, pasang pukat, lepas sejam tarik. Nak jadi cerita ada pulak satu boya sudah langgar pukat, aku punyala panic sampai bapak aku cakap cepat sikit tarik pukat kalau tak karam nanti, separuh pukat kena potong sebab nak selamatkan keadaan. So start dari situ, apa2 yg melibatkan penangkapan ikan aku tak sentuh dah sampai sekarang.
Haha bukan apa, saja nak kasi warna sikit kat topic ni, apa2 pun good luck la dengan penangkapan ikan korang ni, aku kalau makan tu bolehla hahaha

_________________
senja
one ate for two
0123494444



senja_istawana
Sniper
Sniper

Posts : 169
Join date : 14/03/2011
Age : 44
Location : shah alam

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  zairie537 on Fri Apr 15, 2011 9:54 am

karakking wrote:
BY86 wrote:Sejak ada er6 ni semua peralatan pancing telah bersawang n berdebu.

By, kuala selangor tlg survey2 balik port. ada masa kita buat trip nostalgia nie! Twisted Evil

phantom bank bleh mancing lagi ke?

zairie537
Corporal
Corporal

Posts : 205
Join date : 14/03/2011
Age : 36
Location : Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: hobby lain selain bermotosikal

Post  Sponsored content Today at 1:19 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum