Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Post  pokmberk on Wed Apr 13, 2011 5:44 pm

United dan Barca ke separuh akhir, Chelsea tersingkir


Harapan Chelsea untuk merangkul kejuaraan Liga Juara - Juara Eropah musnah selepas tewas di tangan Manchester United 3-1 menerusi agregat.

Anak buah Carlo Ancelotti ketinggalan satu gol pada perlawanan pertama dapat memulakan permainan dengan baik di Old Trafford namun dinafikan oleh jaringan Javier Hernandez sebelum tamat separuh masa pertama.

Peluang Chelsea semakin pudar selepas Ramires menerima kad kuning kedua pada minit ke-70 tetapi Didier Drogba yang menggantikan Fernando Torres pada separuh masa berjaya memberikan harapan kepada The Blues untuk menyamakan kedudukan.

Tetapi Ji-Sung Park dengan segera membalas gol tersebut sekali gus meranapkan harapan Chelsea yang terpaksa menamatkan perlawanan dengan kesukaran selepas United bijak mengawal perlawanan hingga minit akhir.

Barcelona pula tidak menghadapi masalah untuk menundukkan Shakhtar Donetsk dengan agregat 6-1 dan kemungkinan besar mereka akan bertemu Real Madrid di peringkat separuh akhir.

pokmberk
Corporal
Corporal

Posts : 210
Join date : 14/03/2011
Location : AU3, Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Post  poknik510 on Thu Apr 14, 2011 2:37 pm

bagus laa pokmberk ni....bagi info terkini...mcm saluran tv MU plak..hehehe...tp aku kecian tgk chelsea ni...x bermaya aku tgk dia punya game...MU x ada tentangan dari chelsea...huhuhuhu....

satu lagi yang aku heran...mana semua penyokong kelab lain nie...senyap jerr..dah takut kerr kat penyokong MU...hehehehe...mana penyokong arsenal,chelsea,newcastle dan liverpool..mana diaorg pegi...hahahaha...jom laa sembang....malu kerrr....rilek laaa...adat permainang doh nak wat guaneee...heeeee

_________________
Berilmu tanpa beramal adalah sia-sia, Beramal tanpa ilmu adalah gil!

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Post  Nightfury on Thu Apr 14, 2011 3:01 pm

tommy wrote:saya menyokong pasukan bolasepak Selangor


cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

Nightfury
Private
Private

Posts : 40
Join date : 11/04/2011
Age : 33
Location : Batu Caves

Back to top Go down

Re: Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Post  pokmberk on Thu Apr 14, 2011 9:20 pm

poknik510 wrote:bagus laa pokmberk ni....bagi info terkini...mcm saluran tv MU plak..hehehe...tp aku kecian tgk chelsea ni...x bermaya aku tgk dia punya game...MU x ada tentangan dari chelsea...huhuhuhu....

satu lagi yang aku heran...mana semua penyokong kelab lain nie...senyap jerr..dah takut kerr kat penyokong MU...hehehehe...mana penyokong arsenal,chelsea,newcastle dan liverpool..mana diaorg pegi...hahahaha...jom laa sembang....malu kerrr....rilek laaa...adat permainang doh nak wat guaneee...heeeee

poknik, kalau kalah je diaorg masuk (tu pun masuk nak kutuk). Kito sebagai peminat sejati walau kalah atau menang tetap akan masuk umah kita dan tetap akan sokong.....kehkehkeh...

aku pun cian jugak tgk Chelsea, tp nak buat camne, dah tak reti main....kehkehkeh

pokmberk
Corporal
Corporal

Posts : 210
Join date : 14/03/2011
Location : AU3, Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Post  poknik510 on Fri Apr 15, 2011 10:07 am

betul tu pokmberk...hahaha....cuba kalau MU kalah....3 mukasurat dia buat kaerangan...hahaha....

_________________
Berilmu tanpa beramal adalah sia-sia, Beramal tanpa ilmu adalah gil!

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Post  pokmberk on Fri Apr 15, 2011 7:07 pm

Rooney anggap Giggs genius

Wayne Rooney menyifatkan rakan sepasukannya Ryan Giggs sebagai seorang yang genius selepas memainkan peranan penting dalam kemenangan suku akhir Liga Juara - Juara Eropah menentang Chelsea dan percaya pemain senior Manchester United itu akan menerima pangkat tidak lama lagi.

Pemain berumur 37 tahun itu bermain cemerlang dalam memastikan tiga gol United ketika menentang The Blues dan mendapat pujian yang tinggi berikutan persembahannya itu.

"Ianya menakjubkan dengan apa yang telah beliau lakukan bersama Manchester United," kata Rooney. "Ianya sesuatu yang menarik untuk bermain bersamanya. Saya tidak tahu apa yang beliau lakukan."

"Secara jujur bagi saya beliau adalah seorang yang genius dan saya tidak rasa ianya terlalu lambat untuk kami panggilnya Sir Ryan Giggs pada pendapatan saya"

Rooney yang sedang dalam prestasi terbaik akan terlepas perlawanan separuh akhir Piala FA di Wembley menentang Manchester City namun tetap bersemangat untuk menghadapi perlawanan seterusnya.

pokmberk
Corporal
Corporal

Posts : 210
Join date : 14/03/2011
Location : AU3, Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Post  pokmberk on Sat Apr 16, 2011 11:49 am

Jangan lupa MU fan...

The FA Cup

UNITED V MAN CITY


.......kick-off time:
MALAYSIA (Kuala Lumpur)
Sun Apr 17 2011 01:15:00 GMT+0800 (Malay Peninsula Standard Time)


pokmberk
Corporal
Corporal

Posts : 210
Join date : 14/03/2011
Location : AU3, Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Post  poknik510 on Mon Apr 18, 2011 9:47 am

hahaha...pokmberk weh...team kiterr kalah laa....tapi x perrr...kite bagi laa kat orang lain skit...x kan nak amik belakerr...siang aku tgk manchester city tuh...bgi laa kat dia skit...lagipung FA cup x sohor...yang kiter kejor champion league dan premier league...yang cokia2 ni x maen laaa...hahahahahahahaha...

p/s aku kato gitu sebenarnya nak pujuk hati yang kuciwa...hahahahahaha....jgn mare...

_________________
Berilmu tanpa beramal adalah sia-sia, Beramal tanpa ilmu adalah gil!

poknik510
Sniper
Sniper

Posts : 216
Join date : 12/03/2011

Back to top Go down

Re: Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Post  carliph on Mon Apr 18, 2011 9:51 am

main2 sgt kelmarin, sbb tu boleh lepas gol utk city... Evil or Very Mad
lepas tu boleh suruh park main posisi rooney the rude boy...lain sgt, mcm mane impak rooney, mcm mane impak park... Crying or Very sad
tp xpe, masih ada lg 2 cup utk di kejar... Twisted Evil

carliph
Private
Private

Posts : 15
Join date : 13/04/2011

Back to top Go down

Re: Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Post  mie1012 on Mon Apr 18, 2011 10:53 am

poknik510 wrote:hahaha...pokmberk weh...team kiterr kalah laa....tapi x perrr...kite bagi laa kat orang lain skit...x kan nak amik belakerr...siang aku tgk manchester city tuh...bgi laa kat dia skit...lagipung FA cup x sohor...yang kiter kejor champion league dan premier league...yang cokia2 ni x maen laaa...hahahahahahahaha...

p/s aku kato gitu sebenarnya nak pujuk hati yang kuciwa...hahahahahaha....jgn mare...

i likkkeeeeeee hehehe

mie1012
Specialist
Specialist

Posts : 159
Join date : 17/03/2011
Location : subang to kl

Back to top Go down

Re: Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Post  pokmberk on Mon Apr 18, 2011 6:58 pm

mie1012 wrote:
poknik510 wrote:hahaha...pokmberk weh...team kiterr kalah laa....tapi x perrr...kite bagi laa kat orang lain skit...x kan nak amik belakerr...siang aku tgk manchester city tuh...bgi laa kat dia skit...lagipung FA cup x sohor...yang kiter kejor champion league dan premier league...yang cokia2 ni x maen laaa...hahahahahahahaha...

p/s aku kato gitu sebenarnya nak pujuk hati yang kuciwa...hahahahahaha....jgn mare...

i likkkeeeeeee hehehe

-mie, x kan semua MU nak gi final & menang, bagi la ke org lain pulok...

-btul tu poknik, FA cup dok soho mana......

-carlip, x per...mcm kata pok nik, ada dua lagi......

pokmberk
Corporal
Corporal

Posts : 210
Join date : 14/03/2011
Location : AU3, Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Old Trafford Korner (Musim 2010/2011)

Post  Sponsored content Today at 1:16 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum