PB TRACKDAY

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Bilakah masa yg sesuai utk buat PB TRACKDAY?

34% 34% 
[ 13 ]
8% 8% 
[ 3 ]
16% 16% 
[ 6 ]
8% 8% 
[ 3 ]
5% 5% 
[ 2 ]
24% 24% 
[ 9 ]
3% 3% 
[ 1 ]
2% 2% 
[ 1 ]
 
Total Votes : 38

Re: PB TRACKDAY

Post  adly80 on Thu Mar 24, 2011 10:59 am

~»areff peace~» wrote:
ustaz er6 wrote:jom2 pakat poll for track day...kena masa n gaya saya join.... Cool Laughing

Ahaa.. ya jugak.. bukan ker hari biasa lebih murah..
kan kan..

Rasanya harga sama jerk x kira weekends or weekdays..cuma weekends payah nak book sbb mungkin clash ngan event kat SIC..
Jom ramai2 pakat beli resing suit..!! Twisted Evil lol! lol!

_________________
I hate chicken strips.. No No

H/P: 0192020907
BBPIN: 22E98216

adly80
Sergeant
Sergeant

Posts : 315
Join date : 10/03/2011
Age : 36
Location : Gombak

http://pielangbikers.forumms.net

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  isixisixisisix on Thu Mar 24, 2011 11:05 am

vote for tahun ni...

- sape mau.. racing suit baeeeeeeeeeekkk punya(ayat ah hoe kangkang) .. lai lai lai... pm me for detail- only for interested
Twisted Evil Twisted Evil

isixisixisisix
Private
Private

Posts : 38
Join date : 15/03/2011
Location : Kuching- Jalan Duta-Jalan Kuching-KL

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  adly80 on Thu Mar 24, 2011 11:08 am

isixisixisisix wrote:vote for tahun ni...

- sape mau.. racing suit baeeeeeeeeeekkk punya(ayat ah hoe kangkang) .. lai lai lai... pm me for detail- only for interested
Twisted Evil Twisted Evil

Agak2 aku bole muat x pakai resing suit ko EJ..?? Rolling Eyes Rolling Eyes albino

_________________
I hate chicken strips.. No No

H/P: 0192020907
BBPIN: 22E98216

adly80
Sergeant
Sergeant

Posts : 315
Join date : 10/03/2011
Age : 36
Location : Gombak

http://pielangbikers.forumms.net

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  isixisixisisix on Thu Mar 24, 2011 11:31 am

adly80 wrote:
isixisixisisix wrote:vote for tahun ni...

- sape mau.. racing suit baeeeeeeeeeekkk punya(ayat ah hoe kangkang) .. lai lai lai... pm me for detail- only for interested
Twisted Evil Twisted Evil

Agak2 aku bole muat x pakai resing suit ko EJ..?? Rolling Eyes Rolling Eyes albino

klu adly80 yg tahun lepas boleh kot.... k Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ... cabootttt....

isixisixisisix
Private
Private

Posts : 38
Join date : 15/03/2011
Location : Kuching- Jalan Duta-Jalan Kuching-KL

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  awanbadai on Thu Mar 24, 2011 2:00 pm

kalau diberikan kesihatan, rezeki yg lebih, insyallah bole nie...
walau xterer leper, tp gaye kene ader...

awanbadai
Private First Class
Private First Class

Posts : 91
Join date : 17/03/2011
Age : 32
Location : Banting/Putrajaya/Kl

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  adly80 on Thu Mar 24, 2011 2:03 pm

isixisixisisix wrote:
adly80 wrote:
isixisixisisix wrote:vote for tahun ni...

- sape mau.. racing suit baeeeeeeeeeekkk punya(ayat ah hoe kangkang) .. lai lai lai... pm me for detail- only for interested
Twisted Evil Twisted Evil

Agak2 aku bole muat x pakai resing suit ko EJ..?? Rolling Eyes Rolling Eyes albino

klu adly80 yg tahun lepas boleh kot.... k Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ... cabootttt....

tahun ni ngan tahun lepas xder beza bro..10 tahun lepas baru ada beza.. lol! lol!

_________________
I hate chicken strips.. No No

H/P: 0192020907
BBPIN: 22E98216

adly80
Sergeant
Sergeant

Posts : 315
Join date : 10/03/2011
Age : 36
Location : Gombak

http://pielangbikers.forumms.net

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  senja_istawana on Thu Mar 24, 2011 3:37 pm

jom pakat semua beli resing sut..
kalau tahun ni PB buat track day..
saya musti pilleyyy.. cheers cheers cheers

_________________
senja
one ate for two
0123494444



senja_istawana
Sniper
Sniper

Posts : 169
Join date : 14/03/2011
Age : 44
Location : shah alam

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  NCJ on Mon Mar 28, 2011 12:40 pm

Guys,

So far keputusan poll adalah seperti berikut;

TD buat Tahun ni = 50%
TD buat Tahun depan = 50%
Xnak ade TD = 10%

Total Undian = 20 undi.


Mane undian ahli PB yang lain nih??? Silalah hulurkan pendapat....

_________________
FIRDAUS ABU BAKAR
h/p:0126378831(1) 0162209583(2) BB pin:235BFF44
Im too small here!!!

NCJ
Sniper
Sniper

Posts : 126
Join date : 11/03/2011
Age : 33

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  tommy on Mon Mar 28, 2011 1:08 pm

saya nk racing suit...saya nk racing suit....sapa nk belanja??

_________________

tommy
Sniper
Sniper

Posts : 211
Join date : 11/03/2011
Location : Keramat

http://www.funker.fm

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  ~»areff peace~» on Mon Mar 28, 2011 6:27 pm

tommy wrote:saya nk racing suit...saya nk racing suit....sapa nk belanja??

Mane nak sewa ek Tom..?
bape sewaannye tu..?

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  er6nwan on Fri Apr 01, 2011 11:40 pm

jeng....jeng...jeng....otomen masuk mengadap

cite byk tak de...kalau setakat nak poll tgk sapa dah sedia siapa belum, tidak menjawab segala pertanyaan....ayuh kite list kan nama yg benar2 ingin mencuba SIC....seperti yg pernah saya katakan pada tingkap sebelah...kite bukan nak berlumba...cuma nak rasa dan syer experience berada di SIC je....
oleh itu pada sesiapa yg berhajat.....sila lah....senaraikan nama anda Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Dengan ini saya seperti nickname di bawah, sedia mengikuti/menyertai dan memberi komitmen kepada event ini, sekiranya tarikh dan masa yg sesuai dgn saya, bagi menjayakan event PB Trackday pada tahun ini.

Sain berdarah....

1.er6nwan
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

_________________
i\'am a busy person....please don\'t delete me if i\'m not fit enough to follow your activity bounce

er6nwan
Sniper
Sniper

Posts : 58
Join date : 24/03/2011

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  NCJ on Fri Apr 01, 2011 11:49 pm

er6nwan wrote:jeng....jeng...jeng....otomen masuk mengadap

cite byk tak de...kalau setakat nak poll tgk sapa dah sedia siapa belum, tidak menjawab segala pertanyaan....ayuh kite list kan nama yg benar2 ingin mencuba SIC....seperti yg pernah saya katakan pada tingkap sebelah...kite bukan nak berlumba...cuma nak rasa dan syer experience berada di SIC je....
oleh itu pada sesiapa yg berhajat.....sila lah....senaraikan nama anda Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Dengan ini saya seperti nickname di bawah, sedia mengikuti/menyertai dan memberi komitmen kepada event ini, sekiranya tarikh dan masa yg sesuai dgn saya, bagi menjayakan event PB Trackday pada tahun ini.

Sain berdarah....

1.er6nwan
2.NCJ
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

_________________
FIRDAUS ABU BAKAR
h/p:0126378831(1) 0162209583(2) BB pin:235BFF44
Im too small here!!!

NCJ
Sniper
Sniper

Posts : 126
Join date : 11/03/2011
Age : 33

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  luncai on Tue Apr 05, 2011 9:22 am

kalau ada sponsor tayar pirelli diablo ok gak.... Twisted Evil Twisted Evil

luncai
Specialist
Specialist

Posts : 161
Join date : 13/03/2011
Age : 33
Location : melaka

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  adly80 on Tue Apr 05, 2011 10:33 am

luncai wrote:kalau ada sponsor tayar pirelli diablo ok gak.... Twisted Evil Twisted Evil

Alang2 sponsor, amik super corsa trus..!!! Twisted Evil

_________________
I hate chicken strips.. No No

H/P: 0192020907
BBPIN: 22E98216

adly80
Sergeant
Sergeant

Posts : 315
Join date : 10/03/2011
Age : 36
Location : Gombak

http://pielangbikers.forumms.net

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  ayie on Tue Apr 05, 2011 12:10 pm

er6nwan wrote:jeng....jeng...jeng....otomen masuk mengadap

cite byk tak de...kalau setakat nak poll tgk sapa dah sedia siapa belum, tidak menjawab segala pertanyaan....ayuh kite list kan nama yg benar2 ingin mencuba SIC....seperti yg pernah saya katakan pada tingkap sebelah...kite bukan nak berlumba...cuma nak rasa dan syer experience berada di SIC je....
oleh itu pada sesiapa yg berhajat.....sila lah....senaraikan nama anda Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Dengan ini saya seperti nickname di bawah, sedia mengikuti/menyertai dan memberi komitmen kepada event ini, sekiranya tarikh dan masa yg sesuai dgn saya, bagi menjayakan event PB Trackday pada tahun ini.

Sain berdarah....

1.er6nwan
2.NCJ
3.Ayie
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

ayie
Private
Private

Posts : 19
Join date : 30/03/2011

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  ~»areff peace~» on Tue Apr 05, 2011 12:59 pm

ayie wrote:er6nwan wrote:jeng....jeng...jeng....otomen masuk mengadap

cite byk tak de...kalau setakat nak poll tgk sapa dah sedia siapa belum, tidak menjawab segala pertanyaan....ayuh kite list kan nama yg benar2 ingin mencuba SIC....seperti yg pernah saya katakan pada tingkap sebelah...kite bukan nak berlumba...cuma nak rasa dan syer experience berada di SIC je....
oleh itu pada sesiapa yg berhajat.....sila lah....senaraikan nama anda Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Dengan ini saya seperti nickname di bawah, sedia mengikuti/menyertai dan memberi komitmen kepada event ini, sekiranya tarikh dan masa yg sesuai dgn saya, bagi menjayakan event PB Trackday pada tahun ini.

Sain berdarah....

1.er6nwan
2.NCJ
3.Ayie
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Hehe.. kecot telo nak sain berdarah niy..
huhu.. Razz Rolling Eyes

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  hatta on Tue Apr 12, 2011 4:03 pm

BY86 wrote:AKU PUN SAMA RACING SUIT LUM ADA LG. W/PUN CONER MOTO TEGAK RACING SUIT KENA PAKAI WEI, BAHAYA @ DANGER.

sewa je bro by... tahun lepas tom pun sewa gak.. x slah murah je...ramai geng2 kita sewa.. nk beli x mampu la.. mahal ooo... mereka yg ada racing suit tu semua bnyak duit dan kaya tau dan dah master bab2 melefer ni..... kita beginer je...heee....cabotttttt

hatta
Private
Private

Posts : 39
Join date : 29/03/2011
Age : 38
Location : N9

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  ~»areff peace~» on Tue Apr 12, 2011 4:18 pm

hatta wrote:
BY86 wrote:AKU PUN SAMA RACING SUIT LUM ADA LG. W/PUN CONER MOTO TEGAK RACING SUIT KENA PAKAI WEI, BAHAYA @ DANGER.

sewa je bro by... tahun lepas tom pun sewa gak.. x slah murah je...ramai geng2 kita sewa.. nk beli x mampu la.. mahal ooo... mereka yg ada racing suit tu semua bnyak duit dan kaya tau dan dah master bab2 melefer ni..... kita beginer je...heee....cabotttttt

Sewa kat ner hatta..
bgtau ah.. leh aku carik...

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  tommy on Tue Apr 12, 2011 4:57 pm

nampak gaya kena buat ride ke singpore ni...sambar racing suit satu...

_________________

tommy
Sniper
Sniper

Posts : 211
Join date : 11/03/2011
Location : Keramat

http://www.funker.fm

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  imran Z on Tue Apr 12, 2011 6:13 pm

aku nak jadi pak pacak temankan pokmberk....

imran Z
Sniper
Sniper

Posts : 191
Join date : 15/03/2011
Age : 44
Location : Rawang

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  ~»areff peace~» on Wed Apr 13, 2011 12:28 pm

imran Z wrote:aku nak jadi pak pacak temankan pokmberk....

aku lak nak jadi pak pacak nak temankan imran..
hehe..

_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  armancbr on Wed Apr 13, 2011 5:03 pm

tak berani lg nk masuk track...berani tgk je...itupn duk belakang pagar sambil memegang pagar itu dgn menggunakan kedua2 belah tgn Embarassed Embarassed Embarassed ...baru sgt lagi berkecimpung dlm dunia bikers ni...cop jari pn tak kering lg... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

armancbr
Private
Private

Posts : 46
Join date : 13/04/2011
Age : 33
Location : Bentong

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  ~»areff peace~» on Thu Apr 14, 2011 2:21 pm

armancbr wrote:tak berani lg nk masuk track...berani tgk je...itupn duk belakang pagar sambil memegang pagar itu dgn menggunakan kedua2 belah tgn Embarassed Embarassed Embarassed ...baru sgt lagi berkecimpung dlm dunia bikers ni...cop jari pn tak kering lg... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad


_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  erry on Fri Apr 15, 2011 9:58 pm

Msuk track slalu tgk 46 & 27 cocok angin.. lol! lol!
nk meleper mcm dorang kne byk blajar dgn otai2 PB hehehe.. Smile Smile
bru leh cocok dorang plak.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad cabottttt....

erry
Specialist
Specialist

Posts : 127
Join date : 17/03/2011
Age : 30
Location : desa petaling-s.alam-n9

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  ustaz er6 on Sat Apr 16, 2011 5:33 am

saya insyaallah dtg ..klu ada mod join klu tak da mod jd penoton je laa...bkn apa kdg2 takut ngan track day ni... Cool Cool

ustaz er6
Army Corps of Religion
Army Corps of Religion

Posts : 102
Join date : 13/03/2011
Age : 45
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: PB TRACKDAY

Post  Sponsored content Today at 4:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum