Bad Habits pemandu Malaysia

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Bad Habits pemandu Malaysia

Post  mangj on Fri Apr 01, 2011 10:21 am

Sapa yg inform isu ni kat Bung Mokhtar.... dah masuk Parlimen tuh...
Keeelaassss PB....

mangj
Specialist
Specialist

Posts : 117
Join date : 15/03/2011

Back to top Go down

Re: Bad Habits pemandu Malaysia

Post  ~»areff peace~» on Fri Apr 01, 2011 12:02 pm

mike wrote:
~»areff peace~» wrote:
mike wrote:
mangj wrote:Ye betol....
Yg terbaik cam kata Mike, amalkan defensive driving....
Tambh2 lh msa ride... terlanggar ke, kena langgar, tersangkut, terhimpit ke menghimpit... kita juga yg tergolek...

kalo kat oversea ada kursus safe ride (bukan yg masok track)..kat msia ada ke?

Kat mesia ada.. cuba amik lesen..
kan ada kelas safety ride.. cuma yg upgred B2 ke B full je yg tak g kelas tu..
Patutnye nak renew juga kena masuk kelas ni..
hehe..

Ngeh?
Aku hambik B full trus dari lpas SPM xde pon klas nih?

Memang ada mike kelas safty ride tu..
ko jer yg tak tau..
nak sotkat jer..
haha..
peace..



_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Bad Habits pemandu Malaysia

Post  mike on Fri Apr 01, 2011 3:59 pm

ntah aa..
yg aku ingat, aku bawak virago.
pastu test.
pastu lpas.
pastu dkat 7-8 tahun pastu baru berguna lesen tesebut Embarassed

mike
Sniper
Sniper

Posts : 199
Join date : 16/03/2011

http://www.facebook.com/utsmk

Back to top Go down

Re: Bad Habits pemandu Malaysia

Post  mangj on Fri Apr 08, 2011 11:08 am

mike wrote:ntah aa..
yg aku ingat, aku bawak virago.
pastu test.
pastu lpas.
pastu dkat 7-8 tahun pastu baru berguna lesen tesebut Embarassed

Masa tu mmg tak ada lg kot...

mangj
Specialist
Specialist

Posts : 117
Join date : 15/03/2011

Back to top Go down

Re: Bad Habits pemandu Malaysia

Post  ~»areff peace~» on Fri Apr 08, 2011 11:45 am

mangj wrote:
mike wrote:ntah aa..
yg aku ingat, aku bawak virago.
pastu test.
pastu lpas.
pastu dkat 7-8 tahun pastu baru berguna lesen tesebut Embarassed

Masa tu mmg tak ada lg kot...


_________________
~»Sebaik-baik manusia adalah tidak menyusahkan orang lain~»
~»Hendak berlayar ke Pulau Betong,Sambil mencuba labuhkan pukat.
Bulat air kerana pembetong,Bulat manusia kerana muafakat~»
~»Anak rusa masuk ke taman,Puas sudah orang memburu.
Kalau muda jadikan TEMAN,Yang tua jadikan GURU~»

~»areff peace~»
Sniper
Sniper

Posts : 1088
Join date : 16/03/2011
Location : TJG.KRG-DSR.UTAMA-DSR.DAMAI ~»019-3158384~»

Back to top Go down

Re: Bad Habits pemandu Malaysia

Post  Sponsored content Today at 1:18 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum